2024. gada 01. maijs
Vārda dienas: Ziedonis

Latvijas vīri ir aicināti vienoties Latvijas Tēvu frontē

iesūtīts: 2013.10.11 17:03
Svētdien, 13.oktobrī plkst.14:00 Vērmanes parka estrādē notiks pasākums "Latvijas Tēvu fronte". Nākotnes fonds aicina visus Latvijas labas gribas vīriešus, kuri paši ir tēvi vai tādi jūtas, solidarizēties vienotā Latvijas Tēvu frontē, kuras mērķis ir aizstāvēt ģimenes vērtības kā mūsu valsts pastāvēšanas garantu. Pasākums iecerēts kā koncerts ar uzrunām. Tajā piedalīsies un kopīgi par lielāku valsts atbalstu ģimenēm un ģimenes vērtību stiprināšanu iestāsies Latvijā pazīstami mūziķi - vīri un tēvi.

Pasākuma organizatori norāda - lai palīdzētu Latvijas valdībai īstenot ģimenēm ar bērniem draudzīgu politiku, ir pienācis laiks runāt Latvijas vīriem, kuriem ir dārga Latvija un viņas bērni.
 
Pasākuma nosaukums "Latvijas Tēvu fronte" radās, atceroties Latvijas Tautas frontes (LTF) ieguldījumu mūsu valsts neatkarības atjaunošanā. Tas ir likumsakarīgi. Pirms 25 gadiem LTF sāka cīņu par Latvijas neatkarības atjaunošanu. Taču šodien Latvijas nākotni visvairāk apdraud ne vairs naidīga sveša vara, bet gan zemā dzimstība. Latvijas ģimenes zemā valsts atbalsta dēļ nevar atļauties radīt vairāk bērnu. Arī ģimenes vērtības - aicinājums būt tēvam, aicinājums būt mātei mūsu sabiedrībā nav pietiekami augstu novērtētas. 
 
Tādēļ tagad Latvijas vīri ir aicināti vienoties Latvijas Tēvu frontē un ar tēvišķīgu mīlestību iestāties par to, lai LTF izcīnītā Latvija kļūst par arvien draudzīgākām mājām Latvijas vīriem, sievām un bērniem. Latvijas Tēvu fronte kopīgajā cīņā aicina piedalīties valdību, kas var sniegt lielāku atbalstu ģimenēm, mēdijus, kas var vairāk rakstīt un runāt par vīrieša aicinājumu būt tēvam un ikvienu cilvēku mūsu tautā, kurš var atbalstīt tēvus un viņu ģimenes garīgi.
 
Latvijas Tēvu fronte atgādinās, ka mūsdienu Latvijā dzīvo izcili tēvi un mātes. Viņi aprūpē mūsu tēvzemes bērnus, pārvarot ikdienas grūtības, minimālo algu sindromu, kas ietekmē ikmēneša rēķinu apmaksāšanu par dzīvokli, bērnu pusdienām, fonda naudām, transportu un citiem ikdienas izdevumiem. Ir daudzi topoši un jauni vecāki, kuri ar mīlestību gaida un audzina savus mazuļus. Diemžēl nereti viņi tiek uzskatīti par liekēžiem, jo nav finansiāli nodrošināti un nav tiesīgi saņemt no valsts atbalstu. Šo ģimeņu māka izdzīvot mūsu ievēlētai valdībai dod priekšstatu, ka viss ir kārtībā ar valstī pastāvošo atbalstu ģimenēm ar bērniem. Taču tā tas nav.
 
Latvijas Tēvu frontē muzicēs un tēva pieredzē dalīsies Andris Bulis, Inguss Ulmanis, Roberts Gobziņš, Ansis Klinstons, Normunds Rutulis, Juris Kaukulis, Andris Ērglis, Gints Grāvelis, Otto Ozols, Rinalds Grants un Ilmārs Mežs.
 
Mūziķi un rīkotāji aicina uz pasākumu nākt ikvienu cilvēku - ģimenes, tētus, mammas, bērnus, vīrus, kas vēl kļūs par tēviem, vīrus, kas domā, ka nekļūs par tēviem, puišus un meitenes, vectētiņus, vecmāmiņas, seniorus. Ikkatrs būs mīļi gaidīts!
 
Pievienojies ar saviem draugiem un ģimeni Latvijas Tēvu frontes sasaukumā svētdien, 13.oktobrī no plkst.14:00 Vērmanes parka estrādē!

Vairāk informācijas: www.nakotnesfonds.lv

Latvijas Tevu fronte

  Plakātu lejuplādēt šeit>
« atpakaļ
Pierakstīties ziņām e-pastā
Iesūtīt ziņas redaktoram
 

© 2024 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: MB Studija
Dizains: Graftik »