2024. gada 28. oktobris
Vārda dienas: Ņina, Ninona, Antoņina, Oksana

Baznīcas Gadagrāmata 2025

iesūtīts: 2024.10.23 13:36

Kristīgās literatūras veikaliņš „IHTIS” (M.Pils ielā 4, www.ihtis.lv , 67507969, 29102892) iesaka iegādāties ikgadējos izdevumus “LELB Baznīcas gadagrāmata 2025” un “LELB Baznīcas kalendārs 2025”.

Alnis Auziņš, gadagrāmatas sastādītājs un redaktors:
“Viens pamudinājums iebrist pavisam nezināmā upē, t. i., uzņemties Baznīcas gadagrāmatas redaktora pienākumus, bija... vēlme nedaudz vairāk uzzināt, kas īsti mūsu mīļajā Baznīcā – LELB – notiek. Iespējams, ka piederu Latvijas luterāņu mazākumam, bet, domājot par gadagrāmatu, atklāju, ka visai maz zinu par nozarēm, iekšējām norisēm, procesiem, problēmām, celsmīgiem notikumiem. Redaktora pienākumi liktu un ļautu pavērt durvis uz nezināmo un kaut nedaudz no plašā tēmu loka noskaidrot  tuvāk.

Darbu darot, man gribas tajā piesiet sirdi. Pavisam vienkārši – ja man būs interesanti strādāt, ir cerība, ka būs saistoši arī lasītājiem. Iecerot gadagrāmatas vidus daļu, manu interešu lokā (kas saskanēja ar mūsu bīskapu redzējumu) bija mācītāju garīgā aprūpe, LELB Mūzikas un liturģijas nozare – 2024. gada jubilāre, Kapelānu dienests, kāda diecēze tuvplānā, "Svētdienas Rīts", Lutera Akadēmija un Svētā Gregora izglītības centrs, Pastorālās vadības institūts... Arī šajā gadagrāmatā atradīsiet kalendāriju un statistiku. Un vēl. Mūsu Kunga žēlastības 2025. gada LELB moto ir – PĀRBAUDIET VISU, PATURIET TO, KAS LABS! (1Tes 5:21)


Šai vadzvaigznei esam lūkojuši sekot, un tāds ir arī aicinājums ikvienam lasītājam – šādi vērtēt uzrakstīto, par ko atbildīgs ir gan redaktors, gan ikkatrs intervējamais. Jāpiebilst, ka visi materiāli tapa 2024. gada pavasarī un vasarā, un tas nozīmē, ka faktiskā situācija, iespējams, ir mainījusies.”

Gadagrāmatas cena EUR 10 un no 10 eks. 5% atlaide.
Kalendāra cena EUR 12 un no 10 eks. 5% atlaide.

« atpakaļ
Pierakstīties ziņām e-pastā
Iesūtīt ziņas redaktoram
 

© 2024 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: MB Studija
Dizains: Graftik »