2024. gada 24. aprīlis
Vārda dienas: Visvaldis, Ritvaldis, Nameda

PAR KRISTĪGĀS MŪZIKAS DIENĀM GRIEZĒ 2018

iesūtīts: 2018.06.21 19:16

No 13-15.jūlijam pie Griezes ev. lut. baznīcas, Saldus novada. Ezeres pagastā, notiks ikgadējā vasaras nometne “Kristīgās mūzikas dienas Griezē 2018”.Tajā aicināts piedalīties ikviens interesents, neatkarīgi no draudzes, konfesionālās piederības un muzikālās izglītības, kurš vēlas pagodināt Dievu mūzikā, būt kopā sadraudzībā, dievkalpojumos un gregoriskajās stundu lūgšanās, vai vienkārši atpūsties no ikdienas steigas brīnišķīgā Latvijas nostūrī pie Vadakstes un Ventas satekas.

Arī šogad mēģinājumos dziedāt mums mācīs un mūzikas dienas vadīs Liepājas Sv. Dominika draudzes SHOLAS vadītāja Kristīne Locika - Sudmale.

‍Ziedojums par mūzikas dienām 30 eur, par kuru tiks nodrošināti nošu materiāli,  6 ēdienreizes, dzīvošana komfortablās istabiņās Rekolekciju mājā. (Ja kāds vēlēsies, tiks nodrošināta arī iespēja nakšņot teltīs.)

‍Ar nometnes programmu tuvāk varēs iepazīties no 25.jūnija mājaslapā  www.griezesbaznica.lv.

‍Sīkāka informācija un pieteikšanās pie nometnes vadītājas Kristīnes Locikas - Sudmales, tel. 26705843, vai Griezes ev. lut. baznīcas mācītāja  A.Freipiča, tel. 22316912.

‍Uz tikšanos!

« atpakaļ
Pierakstīties ziņām e-pastā
Iesūtīt ziņas redaktoram
 

© 2024 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: MB Studija
Dizains: Graftik »