2024. gada 19. aprīlis
Vārda dienas: Vēsma, Fanija

BJF 30. martā aicina uz Lūgšanu un gavēņa dienu

iesūtīts: 2012.03.29 18:20
Baltijas Jauniešu festivāls aicina draudžu ļaudis uz Lūgšanu un gavēņa dienu 30. martā, pulcējoties uz kopīgām aizlūgšanām par jauniešiem Pestīšanas Armijas telpās Rīgā, Bruņinieku ielā 10a no plkst. 15.00 līdz 21.00.

Katra diena arvien tuvāk ved  Baltijas jauniešu festivālam - notiek semināri un plānošana, tiek drukāti ielūgumi un rezervēti autobusi. Bet svētību un izdošanos visām cilvēku pūlēm festivāla rīkošanā var dot vienīgi Dievs - tādēļ visi ir aicināti vērsties pie Viņa ar lūgšanām un gavēni, lūdzot svētību un vadību gan festivāla organizēšanā, gan norisē. Festivāla Lūgšanu komiteja aicina bīskapus, mācītājus, kalpotājus un draudžu locekļus uz vienotu Lūgšanu un gavēņa dienu 30.martā.

Lūgšanu un gavēņa dienas kopīgajā pasākumā Pestīšanas Armijas telpās klātesošos uzrunās festivāla direktors Viktors Hamms (Billija Grehema Evaņģēliskā asociācija), bīskaps Pāvils Brūvers (LELB Liepājas diecēze) un mācītājs Aleksands Čebotarjovs (draudze „Labā Vēsts”). Kopīgas lūgšanas vadīs mācītāji un festivāla organizācijas komiteju dalībnieki.
Pasākuma programmā paredzēta arī slavēšana kopā ar dažādu konfesiju mūziķiem – tajā piedalīsies Āgenskalna baptistu draudzes slavēšanas grupa, Ķekavas vasarsvētku draudzes slavēšanas grupa, kā arī katoļu laju apvienības - kopienas „Effata” slavēšanas grupa.

Par Lūgšanu un gavēņa dienas moto izvēlēta Svēto Rakstu vieta no Ezras grāmatas: „Un es izsludināju tur gavēni pie Ahavas upes, lai zemotos mūsu Dieva priekšā un izlūgtos no Viņa līdzenu ceļu sev pašiem, mūsu mazajiem bērniem un visai mūsu mantai. Tā mēs gavējām un lūdzām no mūsu Dieva palīdzību šai lietā, un Viņš ļāvās pielūgties” /Ezras 8:21,23/.

Tuvāka informācija:
Jānis Sadovskis, mob. tālr. 29296541
Tālr. 66015020
e-pasts: info@byf2012.lv
WWW.BYF2012.LV

« atpakaļ
Pierakstīties ziņām e-pastā
Iesūtīt ziņas redaktoram
 

© 2024 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: MB Studija
Dizains: Graftik »