2024. gada 25. aprīlis
Vārda dienas: Līksma, Bārbala

Galerijas » Pateicības pasākums par paveikto Jaunpiebalgas Sv.Toma dievnamā 2011.gadā

   

Ar Pateicības pasākumu Jaunpiebalgas draudze un Jaunpiebalgas Sv.Toma baznīcas atbalsta fonds 2011.gada 14.novembrī Rīgas Krusta baznīcā svinēja svētkus, lai pateiktos 144 ziedotājiem, kuri palīdzējuši Jaunpiebalgas baznīcai atjaunoties savā ārējā izskatā.

2011. gada laikā Jaunpiebalgas Sv. Toma baznīcas atbalsta fonds (www.jbaf.lv) ir piesaistījis ievērojamas līdzekļus Jaunpiebalgas dievnama atjaunošanai. Par iegūtajiem līdzekļiem ir izdevies sakārtot dievnama ārsienas un torni, pārkrāsot visu ēkas ārpusi, veikt atsevišķus remonta darbus jumta segumam un visu jumta pārkrāsošanu. Tāpat par atsevišķiem mērķa ziedojumiem jau nomainīti vairāki dievnama logi, izgatavojot tos sākotnējā veidā. Tas ir ievērojams ieguldījums šī vēstures pieminekļa un Jaunpiebalgas ainavas sakārtošanā.

Pateicības pasākumā ar koncertu piedalījās Jaunpiebalgas Mūzikas skolas audzēkņi un absolventi un sieviešu vokālais ansamblis „Post Scriptum”. Pēc tam visi kopā svinēja Pateicības dievkalpojumu, kā arī JBAF fonda vadītājs Tālavs Jundzis sniedza pārskatu par padarīto Jaunpiebalgas dievnamā 2011.gadā.

Savukārt, Latvijas evaņģēliski luteriskās Baznīcas arhibīskaps Jānis Vanags pasniedza Apliecinājuma rakstus 7 dāsnākajiem ziedotājiem, kuru vārdi ir ierakstīti Baznīcas Pateicības Grāmatā.

Pierakstīties ziņām e-pastā
Iesūtīt ziņas redaktoram
 

© 2024 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: MB Studija
Dizains: Graftik »