atpakaļ uz mājaslapu
E-pasts:  Parole: atcerēties mani reģistrētiesaizmirsu parolimeklēt
Diskusijas Par ticību Par īslandes ierēdņiem
Mulders
Iesūtīts: 2008.10.29 13:24:54
-Jonas- Tēmā par Vikačiem kā ticamības elementu Jona uzrāda sekojošo fragmentu no kādas intervijas (Jona linku gan nedeva, bet nav svarīgi)

Nē, nē. Tās nav fantāzijas, un troļļi nav pasakainas būtnes. Viņi tiešām dzīvo Īslandē. Piemēram, mūsu Satiksmes ministrijā ierēdņi konsultējas ar troļļiem, pirms būvēt ceļus — kur izdevīgāk tos akmeņus un klintis novietot, lai netraucētu troļļu dzīvi. Tāpēc nebrīnieties, ka Īslandē ir visneizskaidrojamākais ceļu tīkls pasaulē. T

Es tā iedomājos, ja tā ir TAISNĪBA un Īslandes valdība un ierēdņi pakļauj savas valsts kaut kādas ikdienas darbības Troļļu migrācijas ceļiem, tad varbūt tas kaut kādā ziņā izskaidro kāpēc Īslande ir faktiski vienīgā valsts kas šitā ieberzusies ar savu ekonomiku. Jo ja tās ekonomikas ministrijas ierēdņi ir no tās pašas šlakas kas transporta ministrijas ierēdņi, tad te arī varbūt slēpjas daļa Īslandes ārējā parāda problēmas... Galu galā uzturēt Troļlus nav lēts darbs!
. 1 . 2 . 3 . >>
AutorsZiņas teksts
Mulders
# Iesūtīts: 2008.10.29 13:26:50
Te var izvērsties par vikačiem u.c. parādībām, protams... tik bez auditorijas ierobežojumiem, ar domu, visi drīxt izteikties...

Mulders netic troļļiem un vilkačiem!
Mana neticība ir nevis tāda, ak es saku, tādu nav, bet gan to, ka šo būtņu existences varbūtība manā dzīvē ir nebūtiska, lai tie ietekmētu manus lēmumus par ikdienas dzīvi un/vai ceļubūvi...
Mulders
# Iesūtīts: 2008.10.29 13:28:49
Militāristi gan bij pārsvarā jūras krastā, bet neredzamam mošķim viss tas gluži vienalga, viņš var pat blakus stāvēt - tu neko neredzi, bet pēkšņi gaišā dienas laikā uznāk vnk neizskaidrojama panika.

Savukārt šo fenomenu "pēkšņa panika" pazīst visi kardiologi un noteikti arī psihiatri!
Mulders
# Labojis Mulders: 2008.10.29 13:33:47
Atbilde KN vai es ticu burvjiem!

Lūk šeit ir links kāpēc burvju ierobežošana un izskaušana (nesajaukt ar izkaušanu) ir svarīgs pasākums

http://www.delfi.lv/news/world/other/article.php?id=22273957

Tātad jautājums varbūt pat nav tajā, vai šie tiešām var ko uzburt un savārīt ziepes, pietiek ar to, ka viņi rada tādus apstākļus, kas apdraud cilvēkus! Tādējādi... burvis nav tik daudz bīstams ar tieši savām burvestībām, kā ar šo perifēro psiholoģisko un ne tikai ietekmi uz sabiedrību, kuras rīcība jau ir reāls fenomens, kas var izraisīt konkrētas sekas!

Tādējādi vārds "burvis" ir relatīvi plašs jēdziens! Senos laikos domājams daļa psihologu kvalificētos par burvjiem!

Savukārt visādi vilkači... arī... viņi ir par tik reāli par cik reālas ir cilvēku bailes un ticība uz viņiem, kuri savukārt savu baiļu un ticības dēļ var sastrādāt lielas ziepes!
Aizdomīgais [78.84.173.203]
# Iesūtīts: 2008.10.29 13:34:35
Bērnībā man ļoti patika pasakas par trollīšiem, jo sevišķi labajiem ... Lai viņi arīdzan dzīvo ar mieru, pasakās
KarotesNav
# Iesūtīts: 2008.10.29 13:43:41
Mulders
Senos laikos domājams daļa psihologu kvalificētos par burvjiem!
Bet reālie burvji tak arī bija senos laikos - nu vismaz daži, kas faraonam kalpoja. Vai arī tie bija iluzionisti?
-Jona-
# Iesūtīts: 2008.10.29 13:48:31
Mulders
Re, kāds malacis! Izturam tik tādā garā, i pusķ vsegda buģe solnce! Citādi es arī lieki apgrēcinos, jo uznāk neatvairāma kāre sadot dažiem kadriem pa zobiem VecāsD labākajā tradīcijās.

tas links - intervija no šenes, man aizmirsās ielikt:
http://www.kurbijkurne.lv/forums/lofiversion/index.php?t31038.html
Mulders
# Iesūtīts: 2008.10.29 13:48:58
Bet reālie burvji tak arī bija senos laikos - nu vismaz daži, kas faraonam kalpoja. Vai arī tie bija iluzionisti?

Nu tādi jau manuprāt ir retāk sastopami par vilkačiem! Un viņu ietekme jau arī primāri detektētos caur šo psiholoģisko ietekmi uz sabiedrību...

TB neesmu nekad tādus saticis un cerams nesatikšu! Atšķirībā no Vilkačiem, kas esot Kurzemē, viņu eventuālās nārstošanas teritorijas nav zināmas!
Mulders
# Iesūtīts: 2008.10.29 13:50:36
Ctulhu, nu lūk... un mācītājs, kura apkārtnē visi ir nelaimīgi ir slikts mācītājs
Mulders
# Iesūtīts: 2008.10.29 13:54:46
nu lūk... un burvis, kura apkārtnē visi ir laimīgi ir labs burvis

Tas tā, ja mēs starp burvis=psihologs liekam vienādības zīmi! Un ja šī laime netiek panākta, nelaimīgos... eeee... novācot

Savukārt burvis vārda pilnajā nozīmē ir saistīts ar maģiju, kas savukārt ir saistīts ar "exotisku būtņu izmantošanu saviem darbiem"

Tāpēc arī teicu... tādi ĪSTI burvji, ja vēl vispār ganās uz šīs Zemes, tad ir tik pat reti kā Jonas Vilkači
Mulders
# Iesūtīts: 2008.10.29 13:56:22
Es neesmu redzējis, bet zinu — ir. Man patīk šī pārliecība.``

Tad ir, tāpēc ka IR, vai tāpēc, ka pārliecība patīk?
Mulders
# Iesūtīts: 2008.10.29 14:01:33
Nu bet jauki! Ja kaads izmantokonstruktiiviem meerkjiem exotiskas buutnes - karogs vinjam rokaa.

Nuja! Es tik jau reiz teicu un manuprāt tu pat piekriti, ka, ja šīs exotiskās būtnes ir spēcīgākas un gudrākas par pašu izmantotāju, tad tur parādās bīstamība tajā, kurš kuru īsti izmanto Tas arī ir šī pamataizlieguma mērķis - nepīties ar maģiju!

peec riiciibas konstruktivitates.
To jau nevar noteikt ilgtermiņā. Jādzīvo ilgi... jo ir tāds teiciens - ar skaistiem nodomiem bruģēts ceļš uz elli! Arī Komunisma idejās bij daudz laba, bet redz kā iznāca... To padļanku jau nevar uzreiz ieraudzīt... tāpēc cilvēkā dabīgi ieslēdzās augstāka līmeņa aizsardzības režīms - nevis neņemt no svešiniekiem indi, bet vienkārši NEKO nenņemt no svešiniekiem, jo ļoti bieži svešinieki izmantojot šo uzticību ir iedevuši konfektes!

Es reiz aceros kad gribēju kādam bēbim iedod konču uz ielas, bet tad sapratu, ka viņa māmiņa var to neakceptēts, kā arī sīkajam var rasties pārāka drošības sajūta uz ielas...
Mulders
# Iesūtīts: 2008.10.29 14:03:03
Nu skaidri tacuu rakstiits - kexam paarlieciiba patiik. Ir/nav - tas netiek apskatiits.

Nu lūk!

Un tagad jau varam runāt par troļļu existenci kā pārliecība cilvēka apziņā... Savukārt pārliecība jau ir reāli motivējošs spēks ar reālu ietekmi uz šo pasauli!
Līdz ar to... galu beigās šajā zvērudārzā atšķirt kuri dēmoni ir īsti un objektīvi, bet kuri ir subjektīvi nav tik viegli


Pietam teikt, ka otrie ir mazāk īsti nemaz nevar, ja efekts ir tas pats... Un tad nu... senāk exorcisti, šodien psihologi... ārstē kāreiz šos dēmonus!
Mulders
# Iesūtīts: 2008.10.29 14:12:34
``Un tagad jau varam runāt par dieva existenci kā pārliecība cilvēka apziņā... Savukārt pārliecība jau ir reāli motivējošs spēks ar reālu ietekmi uz šo pasauli!

Būs grūti... tas gan vairāk uz scientistu funktieri pavelk, ka viņi uzskata, ka viņu psiholoģiskais stāvoklis nosaka realitāti!

Taču tā kā es ticu, ka realitāte pastāv neatkarīgi no mana apziņas stāvokļa, tad cik objektīva ir pati realitāte, tik objektīvs ir šīs Realitātes Cēlonis un uzturētājs - Dievs!
Mulders
# Iesūtīts: 2008.10.29 14:19:32
Ctulhu, nū nevar Reālai Realitātei būt Imaginārs cēlonis

Tas ir tieši tik pat reāls un īsts!
Hermanis
# Labojis Hermanis: 2008.10.29 16:36:28
Mulders
Jona
Tās nav fantāzijas, un troļļi nav pasakainas būtnes. Viņi tiešām dzīvo Īslandē
Par troļļu zemi sauc Norvēģiju nevis Islandi. Kaut arī islandieši ir skandināvi, troļļi to folklorā ir pieminēti mazāk nekā piemēram somu, zviedru, dāņu par norvēģu folkloru nemaz nerunājot.
Zive.
# Iesūtīts: 2008.10.29 17:07:15
Man tas diskusijas sākumā minētais fragments liekas kā jauka ironija Tomēr lielākā ironija ir tajā, ka cilvēki šādus tekstus sāk uztvert nopietni :/
incognito
# Iesūtīts: 2008.10.29 17:34:11
Galu galā baznīca taču arī atzīst neredzamu pasauli un dažādas būtnes, kas dzīvo mums līdzās. Vismaz katoļi un pareizticīgie. Ir taču pat amats - eksorcists, garu izdzinējs.
Balss
# Iesūtīts: 2008.10.29 17:36:40
Zive.

TIEŠI TĀ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (NEGRIBĒJU TO SKAĻI TEIKT...)
Donachka
# Iesūtīts: 2008.10.29 17:48:41
Par trolliem prasiet Asteriskam, vinsh veselu gadu ar tadiem kopaa stradaaja, vot!
Mulders
# Iesūtīts: 2008.10.29 17:53:14
incognito, redz tas ka es atzīstu existējam materiālu pasauli, nenozīmē ka es atzīstu, piemēram Citplanētiešu existenci uz Marsa!

Tāpatās, tas ka es atzīstu Neredamas PAasaules existenci automātā nenozīmē, ka es atzīstu dajebkuru fantāzijas augli ko kurš katrs var sacerēt!

:: Pievienot komentāru

Autors: 
  • Lai iekopētu autora vārdu,nospied uz tā.
  • Reģistrēti lietotāji var rediģēt tekstus vēlāk.
Bold FontItalics fontUnderlineStrike OutSubscriptSuperscriptFont colorTeletypeHorizontal LineE-mail linkhyperlinkListsimies
Atlikušas 1000 zīmes

 Lapas redaktors:redaktors@lelb.lv; Copyright © 2006 LELB, created by MB Studija
Šajā stundā bijuši 127 , pavisam kopa bijuši: 16464