Šī lapa ir izdrukāta no LELB
Interneta adrese:
https://lelb.lv/lv/?ct=par_notiekoso&fu=read&id=1623

Labdarības koncerts "Ziemassvētku zvaigzne" Lestenes baznīcas atjaunošanas atbalstam

Redaktors
2013.11.29 18:52

Svētdien 1. decembrī plkst.17:00 Lestenes pagasta Tautas namā notiks Adventa laika labdarības koncerts "Ziemassvētku zvaigzne" Lestenes baznīcas atjaunošanas atbalstam.

Tuvojoties Ziemassvētku laikam, dziedātāja Lorija Vuda - Cinkusa, komponists Uģis Prauliņš un RTU vīru kora „Gaudeamus” kamersastāvs papildus ierastajam repertuāram gatavojuši Lestenes pagasta Tautas nama apmeklētājiem īpašu Adventa un Ziemassvētku laikam piemērotu programmu, kurā ietilpst garīgās dziesmas. Šie teksti un melodijas gadu simtiem uzrunā Eiropas dvēseles, aicina gatavoties gada tumšākajam laikam ar gaišu sirdi, lai ikkatrs spētu saņemt un arī sniegt mīlestības dāvanas.

Elegantās balss īpašniece Lorija Vuda – Cinkusa ir grupas “Čikāgas piecīšu” soliste un kopā ar domu biedriem pēdējos gados aktīvi dāvā cilvēkiem Ziemassvētku gaidīšanas prieku, sniedzot koncertus Latvijas novados koncertakcijas “Ziemassvētku Roze” ietvaros.

Komponista Uģa Prauliņa mūziku atskaņo ne tikai Latvijā, bet arī daudzās citās Eiropas valstīs - Japānā, ASV, Kanādā un Austrālijā. U. Prauliņa darbs “Lakstīgala” korim un blokflautām, saņēmis Vācijas Fonoakadēmijas balvu Echo Klassik kategorijā “Gada pasaules pirmizrādes ieraksts”. Šis skaņdarbs nominēts arī 2012. gada “Grammy” balvai kategorijā “Labākais mūsdienu klasiskais skaņdarbs” (Best Contemporary Classical Composition).

Ieeja koncertā par ziedojumiem.
Koncerta laikā savāktie ziedojumi tiks nodoti Lestenes baznīcas atjaunošanas darbu veiksmīgai nodrošināša

Iespēja ziedot Lestenes dievnama atjaunošanai arī pa ziedojuma tālruni 90006088 (zvans - LVL 1,00/EUR 1,42)

Foto: Eņģelis no Lestenes baznīcas altāra

Informāciju sagatavojusi:
Sabīne Branta
Lestenes baznīcas atjaunošanas fonda valdes locekle
Tālr. 20508527
E-pasts:
sabine_branta@yahoo.com

Lestenes baznicai Adventa laika koncerts