2024. gada 06. septembris
Vārda dienas: Maigonis, Magnuss, Mariuss

Vecāki pateicas par kopīgo nedēļas nogali solo vecāku ģimenēm

iesūtīts: 2024.09.03 08:12

No 15.-18.augustam LELB Diakonijas kopienu centrā "Gaujaslīči" 49 dalībnieki (13 ģimenes ar bērniem un brīvprātīgo komanda), pavadīja kopīgu nedēļas nogali lūdzot, slavējot, pārvarot savas bailes, mācoties uzticēties, radoši darbojoties, rotaļājoties un sadraudzējoties. Šāda nedēļas nogales nometne tika organizēta, lai sniegtu atbalstu kristīgām ģimenēm, kurās bērnus audzina viens vecāks.

Paldies, Diakonijas centram - par atbalstu, mācītājam Artūram Bogdanovam - par garīgo līdzgaitniecību, Ignatu ģimenei - par slavēšanu un kalpošanu dalībniekiem, kā arī visai  organizatoru komandai, aizlūdzējiem un atbalstītājiem!

Pateicība nometnes dalībniekiem, par uzticēšanos un sirdi sildošām atsauksmēm:

"Noslēgušās brīnumainas trīs dienas...Gribas pateikt milzīgu paldies nometnes organizatoriem,kalpotājiem,visiem, kas palīdzēja,lai nometne taptu un būtu,paldies par garšīgajiem ēdieniem,cik galdi bija bagātīgi klāti! Cik brīnišķīgi bija redzēt cilvēkos pārmaiņas, kādi mēs atbraucām nobijušies no nezināmā,bet kādi šodien aizbraucām laimīgi,pat skumiji bija,ka nometne noslēdzās,bet mūsu dzīvē nekas nav beidizies. Nometne bija restarts jaunam ceļam,jaunam sākumam! Dievs pieskārās katram no mums,darīja sirdis atvērtas un pārādīja ceļu kā dzīvot! Pateicība par visu! Mēs visi esam Dieva bērni! Dievs mūs visus mīl! Slava un pateicība mūsu Kungam Jēzum Kristum! "

/dalībnieces Lāsma Līdaka un Monta Līdaka/






« atpakaļ
Pierakstīties ziņām e-pastā
Iesūtīt ziņas redaktoram
 

© 2024 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: MB Studija
Dizains: Graftik »