2024. gada 02. jūlijs
Vārda dienas: Lauma, Ilvars, Halina

ATVĒRTO DURVJU DIENA Lutera Akadēmijā 2024

iesūtīts: 2024.06.09 13:21
Atsaucies Dieva aicinājumam un teoloģijas studijās tam atbilstoši sagatavojies LUTERA AKADĒMIJĀ!

Latvijas evaņģēliski luteriskās Baznīcas augstskola “Lutera Akadēmija” (LA) aicina uz ATVĒRTO DURVJU DIENU 2024.gada 15.JŪNIJĀ plkst.10.00 Alksnāja ielā 3, Rīgā.

Priekšrocības studijām Lutera Akadēmijā:

  • esam neliela augstskola, tāpēc varam nodrošināt studentiem individuālu pieeju, kā arī iespēju studēt sev vēlamā studiju formā un ilgumā;
  • studijas LA ir apvienojamas ar darbu, jo lekcijas un praktiskās nodarbības notiek darba dienu vakaros, nodrošinām iespējas studēt arī attālināti (ZOOM, atsevišķu studiju kursu lekciju video un audioieraksti);
  • labākie studenti var saņemt studiju maksas atlaidi, sākot ar 2.semestri;
  • mācībspēku vidū ik semestri ir viespasniedzēji no partnerbaznīcām ASV, Zviedrijā;
  • līdzās intelektuālajām studijām LA tiek veidota studentu, pasniedzēju un darbinieku kristīgā kopība, kuras pamats ir dzīvesmērķa un izvēlētās kalpošanas vienība. Padziļināti iepazīstot Baznīcas liturģisko dzīvi, rekolekciju un stundu lūgšanu praksi, studenti meklē atbilstošāko ceļu savai garīgajai izaugsmei unpersonības pilnveidei.
LA ir vienīgā teoloģiskā augstskola Latvijā, kuras studiju programma kvalificē absolventus garīdznieka ordinācijai un kalpošanai Latvijas Evaņģēliski luteriskajā Baznīcā.

‌Aicinām visus interesentus un pretendentus studijām izmantot šo iespēju, lai klātienē iepazītos ar augstskolu un uzzinātu par studiju pogrammām, uzņemšanas noteikumiem u.c. informāciju.

Dalībai Atvērto durvju dienā reģistrējies šeit: https://ej.uz/reg_LA_AD_24   
 
« atpakaļ
Pierakstīties ziņām e-pastā
Iesūtīt ziņas redaktoram
 

© 2024 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: MB Studija
Dizains: Graftik »