2024. gada 16. jūlijs
Vārda dienas: Hermīne, Estere

Misija Indijā

iesūtīts: 2024.05.27 23:33

Pirms desmit gadiem mūsu Baznīcā tika dibināts „Annas Irbes Latvijas evaņģēliski luteriskās Baznīcas Indijā atbalsta fonds” ar mērķi veicināt nepārtrauktības saglabāšanu un attīstīt tālāk pagājušā gadsimta 30-tajos gados Annas Irbes aizsākto kristīgās misijas un žēlsirdības darbu Indijā. Šī darba rezultātā tūkstošiem indiešu ir varējuši ieraudzīt Patiesības gaismu, tikt pievienoti Kristus draudzei un izglābti Mūžīgajai dzīvei. Šodien Annas Irbes misijas ļaudis ļoti gaida un cer uz mūsu palīdzību. Mūsu palīdzība tur vajadzīga, lai iedvesmotu, apmācītu un ievadītu misijas darbā jaunus vietējos garīgos darbiniekus. Viņu apziņā Latvijas vārds saistās ar skaistām, labām atmiņām un lielām cerībām nākotnē. Lai šajā 10. gadadienā mūs visus iedvesmo toreizējā LELB Misijas sekretāra mācītāja Roberta Feldmaņa vārdi: “Misijas darbs ir vienmēr nemaldīga mēraukla kādas Baznīcas garīgajai dzīvībai un modrībai. Atkarībā no tā, vai kāda Baznīca strādā misijas darbu vai nē, stāv viņas īstā vērtība un viņas dzīvības spēki. Strādājot misijas darbu, nozīmē atrasties ciešā vienībā ne tikai ar Kristus pavēli, bet arī ar Viņa svēto Miesu – Viņa Baznīcu zemes virsū un debesīs.”
 
  LELB bīskaps emeritus Pāvils Brūvers.
 
  2014. gada 29. maijā LR UR tika reģistrēts "Annas Irbes Latvijas evaņģēliski luteriskā Baznīcas Indijā atbalsta fonds".


  Svētdien, 2. jūnijā, LELB Rubenes draudzē svinēsim dievkalpojumu, kurā pateiksimies Dievam, ka Viņš šo desmit gadu laikā uzrunājis tik daudzus dažāda veida atbalstītājus ziedotājus, lai ar tuvākā mīlestības dāvanām būtu iespēja palīdzēt tamilu ciematu trūcīgajiem ļaudīm viņu garīgajā un iikdienas dzīvē.  
  Tāpat dievkalpojumā vienā nodomā lūgsim un uzticēsim mūsu mīļajam Dievam Viņa vadību un svētību arī turpākajai ziedotāju un fonda kopīgai kristīgās misijas kalpošanai Tamil Nadu štatā Dienvidindijā.


  Pēc dievkalpojuma neliels cienests un laiks brīvām sarunām.
  Laipni aicināti!

  Pateicībā un sirsnībā, "AILELBI atbalsta fonds".

« atpakaļ
Pierakstīties ziņām e-pastā
Iesūtīt ziņas redaktoram
 

© 2024 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: MB Studija
Dizains: Graftik »