2024. gada 14. augusts
Vārda dienas: Zelma, Zemgus, Virma

Piešķirts un pasniegts apbalvojums “Uzticības vairogs”

iesūtīts: 2023.10.05 22:35
„... ar uzticību tu visu esi darījis” /3.Jāņa 1:5/

Baznīcas apbalvojuma dome š.g. septembrī piešķīra 9 apbalvojumus „Uzticības vairogs”, sešus no tiem pasniedza LELB Pateicības dienas dievkalpojumā 30. septembrī Rīgas Domā:

  • Par ilggadēju darbu (30 gadus) LELB Mūzikas un liturģijas nozarē, t.sk. nozares vadītājas amatā (14 gadus), piedalīšanos jaunās Dziesmu grāmatas veidošanā, baznīcmūziķu izglītošanu un ieguldījumu Baznīcas mūzikas attīstības veicināšanā - LELB Mūzikas un liturģijas nozares vadītājai ILZEI SPRANCEI (LELB Ogres draudze)
  • Par ilggadēju darbu LELB Mūzikas un liturģijas nozarē, piedalīšanos jaunās Dziesmu grāmatas veidošanā, bazūņkoru tradīcijas uzturēšanā un jauna muzikāla materiāla veidošanā - LELB Mūzikas un liturģijas nozares darbiniecei MĀRAI JERMOLOVAI (LELB Dubultu draudze)
  • Par ilggadēju darbu LELB Mūzikas un liturģijas nozarē, piedalīšanos jaunās Dziesmu grāmatas veidošanā, jauna muzikālā materiāla radīšanā un jauno baznīcmūziķu izglītošanā – LELB Mūzikas un liturģijas komisijas loceklei ILZEI REINEI (LELB Rīgas Sv. Jāņa draudze)
  • Par ilggadēju darbu LELB Mūzikas un liturģijas nozarē, piedalīšanos jaunās Dziesmu grāmatas veidošanā un jauno ērģelnieku izglītošanu - LELB Mūzikas un liturģijas komisijas loceklei VITAI KALNCIEMAI (LELB Rīgas Jēzus draudze)
  • Par ilggadēju darbu LELB Mūzikas un liturģijas nozarē, piedalīšanos jaunās Dziesmu grāmatas veidošanā un jauna muzikālā materiāla radīšanā - LELB Mūzikas un liturģijas komisijas loceklim AIVARAM KALĒJAM (LELB Rīgas Jaunās Sv. Ģertrūdes draudze)
  • Par ilggadēju un uzticīgu darbu LELB vadībā (19 gadus), t.sk. Virsvaldes sekretāra amatā (11 gadus) un ieguldījumu LELB administratīvās un saimnieciskās dzīves attīstībā Dievam par godu un Viņa Baznīcai par svētību - LELB Virsvaldes sekretāram ROMĀNAM GANIŅAM (LELB Rīgas Doma draudze)
  • Par ilggadēju (28 gadus), rūpīgu un iejūtīgu kalpošanu LELB Konsistorijas Ārlietu daļā, LELB Arhibīskapa kancelejā (23 gadus), LELB Kapitulā un Rīgas arhidiecēzes Kapitulā, kā arī kalpojot par LELB Sinožu sekretāri un par nenovērtējamo ieguldījumu attiecību veidošanā mūsu Baznīcā un ar sabiedrību Latvijā un ārzemēs - LELB arhibīskapa sekretārei MĀRAI JENSONEI (LELB Liepājas Svētās Trīsvienības draudze)
  • Par ilggadēju un uzticīgu kalpošanu Baznīcai un LELB Vircavas draudzei – DZINTRAI KUKULEI (LELB Vircavas draudze) Apbalvojumu pasniegs 2023. gada 15. oktobrī Lielvircavas baznīcā.
  • Par ilggadēju un uzticīgu kalpošanu Baznīcai un LELB Vangažu draudzei – ANNAI PFAFRATEI (LELB Vangažu draudze)

Sirsnīgi apsveicam!


« atpakaļ
Pierakstīties ziņām e-pastā
Iesūtīt ziņas redaktoram
 

© 2024 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: MB Studija
Dizains: Graftik »