Šī lapa ir izdrukāta no LELB
Interneta adrese:
http://lelb.lv/lv/?ct=lelb_zinjas&fu=read&id=2727

Tieslietu ministrijas pateicība par paveikto Covid-19 izplatības ierobežošanai

Redaktors
2020.04.26 14:21

Pateicība par līdz šim paveikto
Covid-19 izplatības ierobežošanai


Vēlos pateikties reliģiskajām savienībām (baznīcām) par veiksmīgo sadarbību, iesaistoties Covid-19 izplatības ierobežošanā, šajos ārkārtīgi sarežģītajos apstākļos palīdzot meklēt sabalansētus risinājumus un nodrošinot to koordinētu īstenošanu, tādējādi rūpējoties par Latvijas iedzīvotāju veselības sargāšanu.

Atskatoties uz Tā Kunga Augšāmcelšanās svētkiem, kas parasti ir plaši apmeklēti baznīcas svētki vairāku dienu garumā, vēlos Jums pateikties par izpratni un līdzdarbošanos. Šajā sarežģītajā laikā, kad visai kristīgajai pasaulei nākas saskarties ar ierobežojumiem, tostarp tādiem, kas liedz apmeklēt dievnamus, tieši Jūsu izpratne, palīdzība un skaidrojumi Latvijas kristiešiem palīdz pieņemt esošo situāciju ar saprātu un pazemību.

Jūsu līdzdarbošanās ir augstu vērtējama un var kalpot par izcilu piemēru tam, ka arī gadsimtu tradīcijām bagātas organizācijas var veiksmīgi pārskatīt un pielāgot savus procesus, lai, pielietojot dažādus tehniskus modernā laikmeta rīkus, spētu pārvarēt fiziskus šķēršļus un sasniegt ticīgos arī ārpus fiziskajām dievnamu sienām.


       Uz turpmāku savstarpēji vienojošu sadarbību cerot,
       Tieslietu ministrijas kolektīva vārdā

Ministru prezidenta biedrs,
tieslietu ministrs                                        
‍Jānis Bordāns