Šī lapa ir izdrukāta no LELB
Interneta adrese:
http://lelb.lv/lv/?ct=lelb_zinjas&fu=read&id=1403

Aizlūgsim par Baltijas Jauniešu festivālu

Redaktors
2012.05.30 10:35

Gatavojoties Baltijas Jauniešu festivālam, piektdien, 1. jūnijā plkst.19:00 Mateja baptistu baznīcā Rīgā notiks Slavēšanas un pielūgsmes vakars. Draudžu ļaudis arī aicināti pieteikties lūgšanu kalpošanai festivālā.

Līdz Baltijas Jauniešu festivālam 9. jūnijā atlicis pavisam nedaudz – tādēļ draudžu ļaudis aicināti uz Slavēšanas un lūgšanu vakaru, kas notiks Mateja baznīcā piektdien, 1. jūnijā plkst. 19.00. Slavēšanas un lūgšanu vakari ir notikuši katru mēnesi dažādu konfesiju dievnamos, un šis būs pēdējais no Lūgšanu vakariem līdz festivālam.

Pasākumā paredzētas kopīgas lūgšanas, kuras vadīs mācītāji un festivāla organizatoru pārstāvji, kā arī slavēšana Mateja draudzes mūziķu vadībā. Vienosies kopīgā aizlūgumā par Latvijas draudzēm un jauniešiem, lai gaidāmais festivāls atnes bagātīgu svētību Latvijas tautai!

Baltijas Jauniešu festivāla organizatori aicina draudžu cilvēkus pieteikties arī uz aizlūgšanu kalpošanu pašā festivālā. Visa festivāla laikā notiks nepārtrauktas lūgšanas par jauniešiem, lai Svētais Gars aizskar klātesošo jauniešu sirdis un izmaina viņu dzīves.
Draudžu ļaudis aicināti pieteikties, zvanot uz tālruni 29416952 vai rakstot uz e-pastu mgirbe@apollo.lv.

Atgādinām, ka katru vakaru plkst.22:00  visi ir aicināti vienoties lūgšanā par Baltijas valstu jauniešiem - katrs atbalsts un lūgšanas ir ļoti nozīmīgas ikvienam jaunietim, kurš Dievu vēl nav iepazinis.

Tuvāka informācija:
Gunta Irbe, tālr.29416952
e-pasts:
mgirbe@apollo.lv

Baltijas Jauniešu festivāls: WWW.BYF2012.LV