2024. gada 23. aprīlis
Vārda dienas: , Jurģis, Juris, Georgs

Galerijas » Talka Mazirbes mācītājmuižā - LELB Mācītāju rekolekciju centrā (13.09.2008.)

 

Sestdien, 13.septembrī, LELB Baznīcas īpašumu apsaimniekošanas uzņēmums SIA “Pastorāts” organizēja talku Mazirbes mācītājmuižā, kurā nākotnē plānots izveidot LELB Mācītāju rekolekciju centru. Talkā tika aicināts piedalīties ikviens, kurš vēlas redzēt šo vietu sakoptāku un skaistāku. Kopā ar ģimenēm, sestdienu Mazirbē pavadīja aptuveni 50 aktīvi talcinieki.

Senās mācītājmuižas ēkas atjaunošana notiek pamazām un talkas ir lielisks veids, kā apdarīt vieglāk paveicamos darbus – sakopt un iekārtot telpas pēc remontdarbiem, iestādīt košumkrūmus utml.. Patlaban Mazirbes mācītājmuižā notiek pirmās kārtas remontdarbi, kurus paredzēts pabeigt jau šī gada beigās. Būvniecības darbi mācītājmuižā ir tikai daļa no iecerētā projekta.

Mācītāju rekolekciju centra projektu realizē LELB Virsvalde sadarbībā ar LELB SIA „Pastorāts” un Mazirbes draudzi. Atpūtas centru Kurzemes piekrastē varēs izmantot gan individuālām mācītāju rekolekcijām, gan mācītāju un viņu ģimeņu kopējai atpūtai. Tas būs pieejams arī citu draudžu locekļiem.

Foto: Helēna Dekante

 

Pierakstīties ziņām e-pastā
Iesūtīt ziņas redaktoram
 

© 2024 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: MB Studija
Dizains: Graftik »