atpakaļ uz mājaslapu
E-pasts:  Parole: atcerēties mani reģistrētiesaizmirsu parolimeklēt
Diskusijas Par dažādiem jautājumiem Veel par dziedniekiem
Donachka
Iesūtīts: 2008.06.26 12:29:53
Biibele runaa par dziedinaashanas davanaam. Vai kaadam ir paziistams kaads praktizeejosh kristietis, kuram butu shaada daavana?
. 1 . 2 . 3 . >>
AutorsZiņas teksts
Donachka
# Iesūtīts: 2008.06.26 12:30:45
Padalieties. Es personiski nevienu nepaziistu, kaut gan, kad gaaju pie harikiem, tika uzskatiits, ka vienai maasai tada daavana ir.
Mulders
# Labojis Mulders: 2008.06.26 12:36:02
Donačka, fīča jau tāda, ka nezkamdēļ cilvēki lasot par šīm dāvanām Rakstos iedomājas, ka runa iet par "roku uzlikšanas dziedināšanas dāvanu". Man visprimitīvākais un visdabīgākais šķiet ka runa iet par exkluzīviem talantiem tieši medicīnā - tradicionālajā! Un atrast ģeniālus mediķus/zinātniekus kristiešus nedomāju, ka būs grūti!

Ja ta padomā, tad pieredzējis mediķis tiešām darbojas uz maģijas robežas... uzstādot diagnozes un ārstējot!

Tas pats Doktors Hauss... domāju ka pasaulē IR analogi īstenībā!
Donachka
# Iesūtīts: 2008.06.26 12:40:39
Mulders
Ja, iisteniibaa DG uzstadiishani tieshama ir vajadziigs iipash chujs.
Tomeer es gan ta nedomaaju, kaa tu. Jo ljoti daudzi izcili medikji nekad nav bijushi kristieshi. Bet Biibele runaa par dziedinaashanas davanu, ko Dievs daavina saviem beerniem.
Mulders
# Iesūtīts: 2008.06.26 12:49:17
Donachka, nu es nevienu brīnumdziednieku, mēlēs runātāju, garu atpazinēju un pat pravieti nepazīstu un saticis neesmu, jeb ja esmu, tad nezināju, ka šis tāds ir! Nu un... toties Bībeles man kādas 4as mājās! Tādējādi esmu saticis pašu Dieva Vārdu... un kā tai psalmā, Kad man esi tu, man nevajag ne debesis ne zemi!

Ir dzirdēti par šādām tādām extra spējām šādiem tādiem mūsu brāļiem, bet klāt stāvējis neesmu un ne jau tas definēs manu ticību!

Līdzīgi kā Jānis Kristītājs - tak nevienu brīnumu neuztaisīja - bet Dievs šo kvalificē par krutāko pravieti kas no sievietes miesām dzimis!
Kundali
# Iesūtīts: 2008.06.26 12:50:38
par to Jāni Kristītāju es arī varētu piekrist, ka tā tiešām bija, ka viņam bija spējas
Donachka
# Iesūtīts: 2008.06.26 13:15:34
Mulders
Prichom tur tava ticiibas definiicija. es jautaaju par konkretiem cilvekiem, kuriem pieder shis speejas. Vai tadi muusdienaas veel ir? Manu ticiibu tas ne celtu, ne gremdetu.
No taviem garajiem tekstiem, izlobot kodolu, iznaak, ka tu arii nevienu nepaziisti
Mulders
# Iesūtīts: 2008.06.26 13:16:46
Donačka, personīgi nevienu nepazīstu bet pazīstu kādus kas pazīst
Kundali
# Labojis Kundali: 2008.06.26 13:16:54
A Elejas Veronika, vai tad tā nava "Latvijas phenomens" Vai "Zilā kalna Marta"

Asorti
1)Vieniigaa patiesaa dziedniece,kas dziedina Kristus vaardaa un ar Jaunavas Marijas paliidziibu ir Sveetaa Elejas Veronika,paareejie dziednieki nav iisti ...
2)Nebiju saskaarusies ar dziedniekiem, bet caur draudzeni naacaas gan. Vinja mani paluudz aizvest uz Eleju pie dziednieces Veronikas! Briivs laiks bija nodomaaju kaapeec ne! Aizbraucaam agri no riita, jo bij dzirdeets, ka pie vinjas rindaa jaastaav ilgi, atradaam to maajinju, kur vinja dziivo blakus tai pat bazniicinju Veronikas kundze ir uzceelusi, maajaas bij straadnieks, kursh paveestiija, ka dziedniece barukaajot pa rajoniem cilveekus aarsteejot un maajaas esot ap kaadiem 20.00 kad saakot pienjemt! Noleemaam sagaidiit, ap 21.00 vinja atbrauca uzaicinaaja visus gribeetaajus iesaakumaa savaa bazniicinjaa notureeja dievkalpojumu un tad arii peec taa pienjeema gribeetaajus, doma bij kaapeec gan arii man neieiet un pie reizes neaprunaatie sar sho kundzi! Kad pienaaca muus kaarta biju bik shokaa, vinja man uzdeva jautaajumu, kad Tu meit peedeejo reizi dzeeri alkoholu, es pat apstulbu, dzeru reti un ja arii iedzeru tad varbuut kaadu glaaziiti viina un tas ir arii viss, biju piemirsusi, ka pirms 4 dienaam biju jubilejaa un tiktieshaam iedzeeru vienu viina glaazi! Vinja man teica ka nerunaashot ar mani citaadi man varot palikt slikti, ka lai naakot pie vinjas peec 10 dienaam (respetiivi ja esat lietojushas kaut gramu stipraas dziras pie vinjas varat griezties peec 10 dienaam, citaadi brauciens buus veltiigs) un pastaastiija arii to ka Riidziniekus vinja pienjemot Siguldaa pirmdienaas! Zinaatnes ielaa 7b tas bija 2007. juulijs laikam, ja tas Nr veel straadaa iedoshu, pie sevis maajaas Veronikas kundze par atliidziibu neko neveeleejaas dzirdeet, taapeec mees cik veeleejaamies tik atstaajaam bazniicaa, bet Siguldaa taa kundziite, kas tur visu organizeeja njeema 10 Ls par apmekleejumu (laikam vinjas pakalpojumi, telpu iire utt) Tel bij taads 29692622 (tas nebija pashas Veronikas, bet gan sekretaares ) Ja kaadai noderees Veelu veiksmi!
3)Mīļas meitenes. Jau pus gadu mokos ar urīnceļu iekaisumiem. Ārsts man palīdzēt nevar. Esmu nolēmusi griezties pie dziednieka, taču man ir bišku bail, jo tomēr esmu ticīga katoliete un zinu baznīcas nostāju pret dziedniekiem kas prasa atalgojumu paši...taču ne par to ir runa...un nevēlos lai šī diskusija izvērstos par tēmu vai tas ir "labi vai slikti". Lūdzu Jūsu padomus un ieteikumus. Pēc personīgās pieredzes...IESAKIET MAN LABU DZIEDNIEKU. Tādu kas pēc pieredzes nav krāpnieks.
Donachka
# Iesūtīts: 2008.06.26 13:18:10
Mulders
NU ja, tas kursh paziist ir tev labs draugs un cilveeks, kuram tici, tad jau tas buutu diezgan veera njemami.
Donachka
# Iesūtīts: 2008.06.26 13:19:25
Kundali
vai tad vinjas bija kristietes???
Kundali
# Iesūtīts: 2008.06.26 13:21:58
Cik zinu - Romas Pāvēsts Jānis Pāvils II ar ticis no Elejas Veronikas dziedināts, varēja taču iesvētīt katoļu būšanā.
Zive.
# Iesūtīts: 2008.06.26 13:43:41
Zin kā man liekas. Ir slimi cilvēki, kuri ir kļuvuši veseli ne īsti pateicoties adekvātai ārstu darbībai. Un ir cilvēki, kas par viņiem ir lūguši. Un Dievs šīs lūgšanas ir uzklausījis. Vai dziedināšanas dāvana ir jāpiesien obligāti klāt kādam konkrētam cilvēkam? Iespējams jā, iespējams nē... Tas, ka dziedināšanas avots ir Dievs, nevis cilvēks ar īpašām spējām.... Vismaz tā man liekas.
Donachka
# Iesūtīts: 2008.06.26 13:45:03
Zive.
Bet Biibele tomeer runaa arii par pashu apustulju brinumu speejaam, nepateikshu tuulinj pantus, bet Ap. darbos taadas lietas ir aprakstiitas
Mulders
# Iesūtīts: 2008.06.26 14:24:22
NU ja, tas kursh paziist ir tev labs draugs un cilveeks, kuram tici, tad jau tas buutu diezgan veera njemami. (C)

Jā bet kā jau teicu, es tajā nebalstu savu ticību, tāpat kā es nebraucu uz 160 pa ceļu tikai tāpēc, ka kāds tā braukdams nav nosities un ticis sveikā galā!
Donachka
# Iesūtīts: 2008.06.26 14:28:19
Mulders
Ko tu pieseejies ar savu ticiibu? Vai es teicu, ka tajaa jaabalsta ticiiba? Es jautaaju vai vispaar ir dokumentaali pieraadiijumi, ka muusdienaas shaada lieta vispar bazniicas cilveeku viduu pastaav.
Mulders
# Iesūtīts: 2008.06.26 14:29:29
Bet Biibele tomeer runaa arii par pashu apustulju brinumu speejaam, nepateikshu tuulinj pantus, bet Ap. darbos taadas lietas ir aprakstiitas (C)

Rakstos ir viens BET... Aceramies pašu Kristu, kad viņš teica - Tavi Grēki tev piedoti... un tikai tad, kad Farizeji sāka kurnēt, veic fiziskas dziedināšanas aktu kā DEMONSTRĀCIJU savai garīgajai autoritātei piedot grēkus! Tātad dziedināšanas mērķis gluži nebij dāvāt fizisko komfortu slimniekam, bet kā personīgās autoritātes parādīšana!

Tas pats ar Apustuļiem... viņiem bij jāstrādā grūtā vietā... jauna Ticība jāizplata, Dieva Vārds jāsludina tur kur tas nebij zināms... tad ir leģitīmi, ka rīcība ir līdzīga... dziedināšana kā apliecinājums vēsts patiesumam!

Līdz ar to rodas šis jocīgais jautājums - KAS ir Bibliskās dziedināšanas patiesais mērķis un vai tāds pastāv arī šodien, kad mēs meklējam miesas dziedniekus?

Esmu dzirdējis, ka šāda dziedināšana kāreiz notiek pārsvarā tais kultūrās un tautās, kur Dieva Vārds vēl nemaz nav pasludināts... ka piepildās Kristus Vārdi, ka šīs zīmes iet līdzi Dieva Vārdam... bet kad Dieva Vārds ir atnācis, tad šo zīmju nozīme izplēn... jo no VD mēs labi zinām, ka pat grand-brīnumi neuztur ticību ilglaicīgi, savukārt Dieva Vārds ir tas, kas uztur ticību!

Varbūt tāpēc tu neredzi brīnumdarus kultūrā, kur Dieva Vārds jau pasludināts... bet ko mēs redzam - ka visa KULTŪRA ir tāda, ka tās medicīna pārspēj visai lielus pat Bibliskus brīnumus - spējam piešūt locekļus, transplantēt orgānus un pat no visai bēdīgas "pļuras" salikt atpakaļ cilvēku!
Donachka
# Iesūtīts: 2008.06.26 14:31:19
Mulders
Jezus dziedinaaja arii 10 spitaaliigos no kuriem tikai viens atgriezaas.
Mulders
# Iesūtīts: 2008.06.26 14:31:26
Es jautaaju vai vispaar ir dokumentaali pieraadiijumi, ka muusdienaas shaada lieta vispar bazniicas cilveeku viduu pastaav. (C)

Es tev stāstu, kamdēļ šādi "dokumenti" ir reti! Baznīca nav muļķi, zinādami, ka ne tajā balstās ticība, publiski to nepublicē, lai nebūtu pērles cūkām.
Otrs... brīnumi ir uz "Evanģelizācijas Robežas" - tev nāksies braukt tur kur notiek misija džungļos, tur tos redzēsi!

Treškārt... domāju, ka tev jāiet pie sava mācītāja un jāparunā ar viņu, viņi ar to sastopās nereti! Mans uzticamais avots ir mans mācītājs!
Donachka
# Iesūtīts: 2008.06.26 14:32:53
Mulders
Piekriitu, ka dzungljos to vareetu redzet, jo vinji tic paardabiskama lietam, atshkjiriibaa no muusdienu civilizeetajiem rietumiem.
Mulders
# Iesūtīts: 2008.06.26 14:34:13
Donačka, tā parādot tiesu pret 9iem!

Šeit anekdote, lai saprastu kur tu sastapis problēmu ja pat sastapsi kādu no šiem 9iem!

Ateists un Kristietis sarunājas par Dieva palīdzēšanu
A: Neko viņš nepalīdz pac pārliecinājos, es pirms mēneša biju Ziemeļpolā, kaut kā gadījās, nomaldījos no expedīcijas, iekļuvu purgā un apmaldījos. Trīs dienas vazājos apkārt, domāju, ka gals klāt un domāju - mēģināts nav zaudēts - sāku lūgt jūsu Dievu, lai palīdz
K: Nu bet redzi, tu tač esi dzīvs, redz kā Dievs tevi izglāba
A: Neko viņš neizglāba, kaut kāds Eskimoss uz manis uzbrida un aizvilka pie Arheologiem!

:: Pievienot komentāru

Autors: 
  • Lai iekopētu autora vārdu,nospied uz tā.
  • Reģistrēti lietotāji var rediģēt tekstus vēlāk.
Bold FontItalics fontUnderlineStrike OutSubscriptSuperscriptFont colorTeletypeHorizontal LineE-mail linkhyperlinkListsimies
Atlikušas 1000 zīmes

 Lapas redaktors:redaktors@lelb.lv; Copyright © 2006 LELB, created by MB Studija
Šajā stundā bijuši 115 , pavisam kopa bijuši: 36472