atpakaļ uz mājaslapu
E-pasts:  Parole: atcerēties mani reģistrētiesaizmirsu parolimeklēt
Diskusijas Par dažādiem jautājumiem Mama rodnaja, uzhas, kas notiek sektās Krievijā !
Kundali
Iesūtīts: 2008.04.23 10:26:03
Eksperts: Krievijā sātanisti rada lielākas briesmas nekā islāma ekstrēmisti
Sātanisti Krievijā rada lielākus draudus nekā islāma ekstrēmisti, un valstī strauji vairojas radikālo grupējumu skaits, otrdien brīdināja Krievijas Iekšlietu ministrijas Viskrievijas zinātniski pētnieciskā institūta galvenais zinātniskais līdzstrādnieks Igors Sundijevs.

"Nevis islāmisti rada īpašas briesmas, bet gan sātanistu sektas un citas līdzīgas organizācijas," paziņoja Sundijevs.
Visbiežāk sātanistu grupējumi darbojas Krievijas lielajās pilsētās un tiem bieži vien ir kontakti ar citām ekstrēmistu organizācijām, viņš sacīja.

Pavisam Krievijā katru gadu rodas aptuveni 1500 jaunas reliģiskas organizācijas, no kurām 300-400 varasiestādes atzīst par ekstrēmistiski noskaņotām un aizliedz, norādīja Sundijevs.
http://www.delfi.lv/news/world/other/article.php?id=20796827
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
AutorsZiņas teksts
Kundali
# Iesūtīts: 2008.04.23 10:27:38
Bet varbūt šīs briesmas ir "pārspīlētas" ....
Kundali
# Iesūtīts: 2008.04.23 10:40:04
Sahadža-Joga ir "nevardarbīga organizācija" Turpretī - citas ko dara:

Krievijā skinhedu sarīkotos «flešmobos» nogalināti vairāk nekā 40 cilvēki
Krievijas lielajās pilsētās laika posmā no pērnā gada decembra līdz šī gada martam skinhedu sarīkotajos tā dēvētajos flešmobos nogalināti vairāk nekā 40 cilvēki, otrdien paziņoja Krievijas Iekšlietu ministrijas Viskrievijas zinātniski pētnieciskā institūta galvenais zinātniskais līdzstrādnieks Igors Sundijevs.



Pēc milicijas aplēsēm, šajos uzbrukumos piedalījušies aptuveni 300 cilvēki, taču apsūdzības izvirzītas tikai aptuveni 20. Tomēr krimināllietas ierosinātas par visiem skinhedu uzbrukumu gadījumiem.


Kā paziņoja Sundijevs, šādu «akciju» dalībnieki vispirms uzbrukumu apsprieduši internetā, sapulcējušies norunātā vietā un pēc tam uzbrukuši pirmajam neslāviska izskata cilvēkam. «Viņi izmantoja ieročus un, kā likums, pat nepazina viens otru,» sacīja Sundijevs.

Viņš norādīja, ka internetā šādas akcijas dēvē par «skinhedu flešmobiem».
Turklāt nereti skinhedi uzbrūk ne tikai cittautiešiem, bet arī saviem ideoloģiskajiem pretiniekiem antifašistiem. Viens no pēdējiem šādiem gadījumiem notika martā, kad skinhedu grupa uzbruka pusaudžiem, kas devās uz panku koncertu. Uzbrukumā viens jaunietis tik sadurts un mira.

Pēc tiesībsargājošo institūciju datiem, Krievijā aktīvi darbojas aptuveni 70 000 skinhedu.

http://www.apollo.lv/portal/news/1843/articles/125849

Sheksna
# Iesūtīts: 2008.04.23 11:08:19
Artos
Kundalini, saskaņā ar dažādām mācībām ir viens no ķermeņa enerģiju veidiem. Kundali no sanskrita nozīmē `saritinājies`. Kundalini ir attēlota kā ap mugurkaulu saritinājusies čūska, tapēc parasti angļu valodā šis termins tulkojās kā `čūskas spēks`.

Tāda anotācija ir atrodama Vikipedijas pirmajā rindkopā. Tu saki `nevardarbīga organizācija`, bet sātana, vecās čūskas spēks ir melos. Atņem cilvēkiem patiesību, un tie nokaus viens otru paši.

Bugaga, tad jau arī ātrās palīdzības mašīnas ir sātanistu trancportlīdzekļi un medicīnas/farmakoloģijas incitūti - tāpat, ibo tur visur biezā slānī mēdz figurēt čūsku simbolika...
vilks
# Iesūtīts: 2008.04.23 11:25:41
IMHO tie, kas meditē un modina Kundalini, nodarbojas ar cilvēka seksualitātes pielūgšanu, kas arī ir tā čūska muguras pamatnē. Cilvēka pielūgšana ir pretrunā ar kristietību.
Kundali
# Iesūtīts: 2008.04.23 11:40:33
Vilks - labi skan, bet Kundalini nav tas pats, kas drāšanās pa labi un kreisi, piedodiet man par šo izteicienu....DDD
Kundali
# Iesūtīts: 2008.04.23 11:45:32
Par krusta simboliku: to veido pierē esošajā punktā sakrustojošies 2 enerģētiskie kanāli. Tā kā par šo vietu atbild Jēzus Kristus un Viņa Māte Marija, tad arī šajā vietā ir vārti uz Paradīzi, Debesu Valstību.
vilks
# Labojis vilks: 2008.04.23 11:47:02
Artos
man gan drīzāk šķiet, ka Kundalini čūska ir metafora. Bet mēs tak katrs varam palikt pie sava viedokļa. Cilvēka pielūgšana ir tikpat pretrunā ar kristietību kā sātana pielūgšana.

Kundali
Piedod, drauks, bet ar šo interpretāciju par paradīzes vārtiem Tu gan iebrauc auzās. Izfantazēt jau var visu ko, bet tie, kurus Tu mini, nav Bībelē minētie cilvēki, nedz Bībelē minētā paradīze.
Kundali
# Iesūtīts: 2008.04.23 11:52:15
Laikam jāizveido diskusija, kas ir "sātans" ?
Kundali
# Iesūtīts: 2008.04.23 11:59:05
Sātans vispār pēc kristiešu definīcijas ir "melu tēvs" Pie kam sātans pieviļ arī savus sekotājus, jo tie nolemti iznīcībai, tiem nav nekādu cerību. Varu gan pateikt, ka "sātanisti" vai dvēseli velnam pārdevušie materiālajā pasaulē ir ļoti labi iekārtojušies, jo velns dod materiālos labumus saviem pielūdzējiem, vien maksa ir - Dvēsele.
Mulders
# Iesūtīts: 2008.04.23 12:19:43
Ctulhu, a ko vienaldzība ir intelekta līmeņa rādītājs?
KarotesNav
# Iesūtīts: 2008.04.23 12:32:03
Mulders
Vai apvainošanās, nekadnepiedošana un dusmas irintelekta līmeņa rādītājs?
Mulders
# Iesūtīts: 2008.04.23 12:44:17
KarotesNav

Nē!

Tomēr... Piedošana gan ir visai labs gan intelekta gan sirds gudrības rādītājs! Tamdēļ arī mūsu Dievs parāda vislielāko žēlastību un piedošanu ikvienam, kas to nenoraida! Jo loģiski, nevar jau fiziski piedot tam, kas noraida šo piedošanu, jo piedošana ir attiecību un uzticības atjaunošana, nevar atjaunot uzticību, ja viena puse paliek nenodvīdīga un netic otras puses patiesumam!
KarotesNav
# Iesūtīts: 2008.04.23 12:52:45
Mulders
Žēlastību un piedošanu ir jādod tiem, kas to pareizi izmantos. Tiem, kas neizmantos, nav jādod.
Tieši tāpēc noziedzniekam, kas nav labojies, jāpaliek cietumā. Apžēlot un palaist viņu ārā ir jauns noziegums.

nevar jau fiziski piedot tam, kas noraida šo piedošanu
Bet samest ftopkā visus, kas neiebrauca tajā piedošanas un sevis upurēšanas sev padarīšanā, tas ir kā - sirdsgudri?
Mulders
# Iesūtīts: 2008.04.23 13:01:33
KarotesNav, davai nelec no tēmas nost... Es atbildēju uz tavu jautājumu Tagad atbildi tu, ja jau esi par Ctulhu advokātu uzdevies... vai vienaldzība ir gudrības un intelekta rādītājs?
lumpenis [80.70.23.14]
# Iesūtīts: 2008.04.23 13:11:52
Svētais Gars ir piedošanas Gars. Noliegt grēku piedošanu nozīmē noliegt Svēto Garu, tādēļ nevar būt piedots tam, kurš principā piedošanu noliedz. Un problēma nav Garā, bet noliedzējā.
KarotesNav
# Iesūtīts: 2008.04.23 13:19:51
Mulders
"Vienaldzība" bija attiecībā uz "slimīgi iedomīgs".
Tādā griezumā, jā - ja tev kaut ko apvainojošu saka, un tu uz to reaģē nevis ar slimīgu iedomību, dusmām, apvainošanos uc, bet gan uzņem emocionāli vienaldzīgi - jā, tāda vienaldzība ir labāka.
vilks
# Labojis vilks: 2008.04.23 13:32:16
Artos
Kad Pestītājs runāja par diviem kungiem, ka pielūdz vainu vienu vai otru, tad kas bija domāts?
Kuru konkrētu Rakstu vietu Tu domā? Ja to, kur Kristus runā par Dievu un mantu, tad domāju, ka ar mantu nav domāts sātans.

Mozus 1. minētā čūska ir metafora ļaunuma apzīmēšanai vai reāla persona?
kārdinātājs ir reāla persona, bet čūska kā bioloģisks dzīvnieks nav sātana personificējums.
tad jau Jēzus līdzībā, kur viņš iesaka būt gudriem kā čūskām, arī būtu jāsaprot sātans?


Mulders
# Iesūtīts: 2008.04.23 13:35:06
Tādā griezumā, jā - ja tev kaut ko apvainojošu saka, un tu uz to reaģē nevis ar slimīgu iedomību, dusmām, apvainošanos uc, bet gan uzņem emocionāli vienaldzīgi - jā, tāda vienaldzība ir labāka.

Tātad, ja esi par sevi gana augstās domās, ka mani tas neskar, ko tie tur lejā par mani saka, tad vari augstu paceltu galvu vienaldzīgi uz viņiem no augšas noskatīties. Saucās lepnība tik jautājums, kuram no šiem abiem lepnajiem ir segums viņu attiexmei?
KarotesNav
# Iesūtīts: 2008.04.23 13:51:08
Mulders
Ja esi tāds, ka katra bērneļa parādīta mēle tevi iemet dusmās, tad ar tevi kaut kas nav kārtībā.
Pareizā reakcija ir emocionāli neņemt galvā, bet vienalga darīt visu, kas jādara. Šeit - bērneļu audzināšana. Ar brēcieniem un rungu vicināšana nav labākais, tā var tikai verdzisku padevību ar to rungu ieaudzināt.
Mulders
# Iesūtīts: 2008.04.23 13:56:09
KarotesNav, nu prieks, ka vienojāmies, ka nav viena recepte visām situācijām! Nu un tagad jautājums uz aizbēršanu - Vai Dievs, tavuprāt, Rakstos vienmēr un visur reaģē tā kā te Ctulhu apraksta, ikreiz, kad viņa bērni nepaklausa?

Ir atšķirība ko Vecāki dara, kad bērni izbradā mauriņu vai kad bērni sāk uz ielas spēlēties... Tici otrā gadījumā nebūs nekādas tolerances, bet būs strauja asa reakcija un varbūt pat kārtīga sixna pa dibenu... lai atsistu pašu ideju līst uz ielas... un POFIG, ka netiek paskaidrots. Skaidros pēc tam... A vispirms ir jālikvidē draudi pašam bērnam!

Un dažreiz tas bērns ir uz morgu jaaizved un jāparāda kā izskatās sabraukts sīkais - tas ir vistuvākais un visempīriskākais demonstrējums vecāku nepaklausībai - protams, Liberālis teiks, tas ir bērna psihes traumēšana!
Jā tā ir nepaklausīga bērna traumēšana, jo tiešām... kad tiek krasi mainīts kāds uzskats... tā ir trauma. Tak ja uzskats ir šķībs - ka uz ielas var rotaļāties - tad tāds uzskats ir jāizdauzas visām metodēm - un neliela psihiskā trauma ir daudz mazāks kaitējums nekā beigts bērns!
Taču Liberālais funktieris ir - katram ir tiesības pašam izvēlēties kā sevi degradēt un nosisties!
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>

:: Pievienot komentāru

Autors: 
  • Lai iekopētu autora vārdu,nospied uz tā.
  • Reģistrēti lietotāji var rediģēt tekstus vēlāk.
Bold FontItalics fontUnderlineStrike OutSubscriptSuperscriptFont colorTeletypeHorizontal LineE-mail linkhyperlinkListsimies
Atlikušas 1000 zīmes

 Lapas redaktors:redaktors@lelb.lv; Copyright © 2006 LELB, created by MB Studija
Šajā stundā bijuši 120 , pavisam kopa bijuši: 35992