atpakaļ uz mājaslapu
E-pasts:  Parole: atcerēties mani reģistrētiesaizmirsu parolimeklēt
Diskusijas Par dažādiem jautājumiem Altenbergas Sešpadsmitnieks
Mulders
Iesūtīts: 2008.03.05 15:38:54
Interesants raksts

http://www.scoop.co.nz/stories/HL0803/S00051.htm

I-nets šur tur jau uz to reaģē!

Raksts ir par to ka šogad Jūlijā Altenbergā plānots savākties kaut kādiem 16 šķiet Rietumu Puslodes krutākajiem biologiem un filosofiem. Šis notikums vēl nenoticis jau ir nosaukts par Bioloģijas Vudstoku (lai ko arī tas nenozīmētu)

Centrālais jautājums ir - Naturālās Selekcijas loma Evolūcijā, ar domu, ka jaunākie pierādījumi un daudzi biologi (laigan ļoti klusu un uz cipočkām) rāda, ka naturālajai selekcijai ir minimāla ja vispār kāda loma pie jaunu bioloģisku struktūru veidošanās!
. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
AutorsZiņas teksts
Mulders
# Iesūtīts: 2008.03.05 15:40:17
Tas viss vēl kopā ar nupāt paredzēto filmu "Expelled"

Nu redzēsim un gaidīsim!

Bet izskatās, ka ledus ir sakustējies, un kā saka viens no intervējamajiem - Lai arī kāds būtu bioloģijas un evolūcijas stāsts pēc šīs tikšanās, tas vairs nebūs selekcionistu stāsts!

Tātad... šķiet... ka Naturālā Selekcija aiziet... Paradigmas Šifts notiek!
Balss
# Iesūtīts: 2008.03.05 15:45:29
Woodstock bija puķu bērnu (hipiju) paaudzes Lielais Notikums, laikam 1968.gadā - mūzikas un visu citu puķu bērnu prieku kaifs zaļā pļavā vairāku dienu garumā. (oficiāli "mūzikas festivāls"
Mulders
# Iesūtīts: 2008.03.05 15:50:17
Balss Nure Paldies par infu!
KarotesNav
# Iesūtīts: 2008.03.05 15:53:02
Balss
mūzikas un visu citu puķu bērnu prieku kaifs zaļā pļavā vairāku dienu garumā
Tad jau nekā nopietna, pasēdēs, papļāpās un aizies katrs uz savu pusi.
Mulders
# Iesūtīts: 2008.03.05 15:55:14
KN, to nopietnību jau toč nevar izpīpēt... Man ar tā liekas... nu 16 onkas izdomāja par Evolūciju un Naturālo Selekciju pabazarēt... Moš preses pīle... A moš vēsturisks notikums... laix rādīs!
Prosto pati ideja, ka pašu Darvinistu iekšās sākās paradigmas šifts, liecina ka Darvinisma Teorijai līdz "Faktam" ir vēl patālu!
Mulders
# Labojis Mulders: 2008.03.05 16:10:20
a_masiks, prosto maitas cilvēki nejūt nekādu pietāti pret zinātniekiem jau vairs... atļaujas viņiem uzdot jautājumus!

BTW Rīgas Laikā inčīgs koments bij...

Tas ir... cilvēkiem Rietumu civilizācijā tiek skolā mācīts metodoloģiskais naturālisms, kritiskā domāšahan etc. etc. tas viss, kas nu tiek mācīts... Bet viss tiek mācīts no pozīcijas - ka viss jau ir zināms! Taču netiek mācīts ko darīt ar nezināmo... Kā rīkoties.
Tobiš cilvēkam tiek iemācīta akla paļāvība uz "expertiem" tobiš, ja es uzbrienu uz kaut ko nezināmu, tad vienmēr atradīsies kāds kurš to ir pētījis un gana labi zin, es tikai paņemšu gatavu atbildi!
Un rezultātā komenta autore secina - cilvēki tiek aplaupīti! Viņiem iemāca atrast infu, nevis to sintezēt! Jeb pareizāk sakot - analīzi māca, bet sintēzi nemāca!
Tamdēļ parādās šie Brensona fenomeni, ka frukts, kas skolā ir riktīgs dvojašņiks, po žizņi izaug par ģēniju un laimīgu cilvēku! Jo analizēt toč nemāk, bet sintezēt prot!

Un kā rezultāts ir stagnācija... tobiš ja kāds atļaujas "sintezēt" bez atļaujas, tad viņa sintēzes rezultāti tiek noraidīti, ja neiederās iepriekšējās analīzes rāmjos! Nu klasika te ir Raiti un viņu lidaparāta patenta bremzēšana!

Neprotam sintezēt!

Neprotam domāt un dzīvot "out of box" pēc būtības!
Balss
# Iesūtīts: 2008.03.05 16:19:18
Mulders
Tam Woodstockam ir tāds imidžs, ka tas nu bija hipiju un viņu laika mūzikas A un O. Tas ir jēdziens par sevi, lai apzīmētu kādu gatheringu ar vēsturisku nozīmi.
Mulders
# Iesūtīts: 2008.03.05 16:50:32
a_masiks, tur tai rakstā arī iraid...

Ka tjipa... Naturālā Selekcija ir uz paneļa izlikta un Biologi sāk to apšaubīt, kā arī 99,99% populācijas pat nesajēdz par ko ir runa!

Raksts feins un nav nekāds ID draudzīgais... tikai neliels ieskats par to, kas notiek pašu Darvinistu sabiedrībā! A tur notiek jautrs šurum burums! Tādi Ričardi Dokinsi jau ir tikai extrēmais gals... a bet ratus ta velk parastie darba zirgi!

BTW Tur ari izskan tēze, ka tieši šī nepatika, ka tu esi Darba Zirgs Darvina radītiem ratiem, daudziem liek meklēt pašiem savu nišu un būvēt savus ratus... tb ka var jau gadīties, ka runa na vpar zinātnes bīdīšanu un gaismas nešanu, bet par vienkāršu un banālu dzīšanos pēc prestiža, par banālu zivtiņu ķeršanu banāli duļķainos ūdeņos! Tobiš moš kādi kombinatori saoduši, ka Naturālajā Selekcijā var uzvārīt savu prestižu ( a visa zinātne uz Prestiža stāv ) un ka tur nekas nebūs...

Pasākums toč ar ID ir tikai tik daudz saistīts, ka tāpat kā ID, šie puiši Naturālo Selekciju zem mikroskopa paliks... bet tas abas pues nekādīgi nepadara par vienu ierakumu sobutiļņikiem!
Rausītis [80.233.167.210]
# Iesūtīts: 2008.03.05 19:55:01
... tikko noskatījos Expelled supertreileri - gribu redzēt visu filmu, tikai kaut kā neticās, ka forumcinemas to rādīs
vienmēr, kad sākas paradigmas šifts, liekas, ka būs labāki laiki no kristīgā viedokļa, tipa cilvēki attapsies, apstāsies pārdomās, bet tā tas notiek tikai uz ļoti īsu bŗidi un vienmēr kaut kas aiziet greizi
andris
# Labojis andris: 2008.03.05 21:52:37
tās filmas "Expelled" trailer jau ir pilns ar meliem.
šie meloja zinātniekiem, lai dabūtu viņu intervijas
http://scienceblogs.com/pharyngula/2007/08/im_gonna_be_a_mov.. ie_star.php#more
Mulders
# Iesūtīts: 2008.03.06 09:56:54
andris, tu taču vari pārbaudīt vai melo vai nemelo... iznāks filma, fakti tur būs!

Jā filmas veidotāji nepateica kādam mērķim izmantos doto informāciju... tas arī ir žurnālistu tiesības, intervēt tevi par tēmu nepasakot ko ar taviem vārdiem darīs... tā kā par bazaru vajag atbildēt! Tas tikai liecina, ka šie zinātnieki nebūtu runājuši vispār, vai liektu citu valodiņu... bet filma ir tieši par to, ka īstenībā tie, kas uzdodās par zinātniekiem un bioloģijas avangardu ir tirāniski noskaņoti despotiski funamentālisti, kas neapstāsies ne pie kā, lai tikai viņu prestižs un viņu ideoloģija netiktu diskreditēta... Šī filma ļoti labi atmasko šo Rietumu puslodes "akadēmisko brīvībbu"... Loģiski, ka tu pie meļa iesi ar uzstādījumu - mēs te filmu par to kā jūs melojat taisāt, ko jūs varētu teikt šai sakarā - tad neko tur neatmaskos!

Tad jau tu vari teikt arī ka KNAB un Policija arī melo, kad pie kukuļņēmejiem un korumpantiem iesūta provokatorus!

andris
# Iesūtīts: 2008.03.06 10:15:11
Mulders
1 - jau tajā trailer ir vairāki klaji meli.
Piem. "zinātnieki saka ka cilvēks ir dabas kļūda radusies zibenim iesperot dubļos" (aptuvens tulkojums).

2 - ir atšķirība - nepateikt kādiem mērķiem intervē vai uzcept viltus lapu un iedot informāciju par viltus filmu.
Mulders
# Iesūtīts: 2008.03.06 10:35:51
a_masiks, a tu pačolē... Rietumos, līdzko zinātnieks katu pušplēstu vārdu publiski ļapņī pret Evolūciju, tā izlido no Akadēmiņu aprindām kā korķis bez jebkādām iespējām sevi aizstāvēt ar argumentiem un pierādījumiem!

UN šoreiz es ļoti ļoti ceru, ka es kļūdos!

Taču viss liecina par to, ka cilvēki ir zinātniekiem atdevuši varu... un drīz arī varu spriest morālus jautājumus... Un sit mani nost, bet nekāds "zinātniskums" nepaglābs cilvēku no viņa samaitātās dabas - varaskāres!
Un varu ir viegli atdot, pavisam grūti ir tad, kad to gribas atgūt... Zinātnieki to nedos atpakaļ! Un Zinātne lēnām pārvēršas par mūsu laikmeta "Romas Katoļu Baznīcu", kas piesedzoties ar "cīņu par patiesību" īstenībā izveic "cīņu par varu", ortodoxijas ķeceri tiek sadedzināti uz karjeras un prestiža sārta, oponenti apkaroti ar vārdiem un publicitātes ierobežojumiem, ikviens, kas neparakstās zem "pareizās teorijas" tiek izmests mēslainē un nekādi dissidenti netiek paciesti!

Un es tomēr ceru, ka es kļūdos
Mulders
# Iesūtīts: 2008.03.06 10:37:39
andris, a bet tas ir tikai normāli, ka filmas sākumstadijā tā ir bez īstā vārda... ar tā saukto "code name"... un vēlāk tā izvēršas par to kas tā ir! Pietam tieši tā arī modernā Evolūcija māca... ka pirmās aminoskābes un proteīni radās no zibens spēriena primoidālajā zupā... tā ir oficiāla Evolucionistu pozīcija attiecībā uz dzīvības originu! Man prieks, ka tev tas šķiet stulbs apgalvojums... man arī
andris
# Iesūtīts: 2008.03.06 10:54:45
Mulders
Nevis sākumstadija, bet pilnīgi atšķirīga satura filma. Tas būtu tā kā piem. tevi uzaicinātu uz interviju par katoļu un luterāņu baznīcu saderību un atšķirībām, bet filma izrādītos par sātanistu diskrimināciju, no tevis dotās intervijas tiktu izgriesti, sakombinēti gabali tā ka gala rezultātā izklausīsies ka tu atbalsti sātanismu.

Atvaino, aizmirsu ka tu esi viens no tiem kuri nespēj/nevēlas apjēgt ka abiogenēze un evolūcija ir divas pilnīgi dažādas un nesaistītas lietas.
Mulders
# Iesūtīts: 2008.03.06 11:13:50
andris, tad tavuprāt Ričard Dokins u.c. anti ID runājot, ka ID ir kraps, īstenībā ir no kontexta izrauts texts!

Bet lūk tev jautājums, vai informācijas iegūšana par kādu netīru lietiņu darīšanu un negodīgu attiexmi, būtu jāorganizē tā teikt ar oficiālu iesūtījumu?

Filma tieši ir par to, kā daudzi zinātnieki savā aklajā Darvinisma dievināšanā apslāpē akadēmisko brīvību un diskriminē tos, kas nodarbojas ar alternatīvu teoriju izpēti un Darvinisma kritiku!

Patīk tev tas vai nepatīk, bet tieši tas Amerikā u.c. Rietumos notiek un tieši par to ir šī filma...

Protams, ka intervētie Darvinisti klusētu lupatiņā, ja pie viņiem nāktu ar domu - mēs nākam lai no jums dabūtu atzīšanos, ka jūs apspiežat akadēmisko brīvību!

Tieši tā tiek vākti pierādījumi - piespiest oponentu izteikt zajavas, kas viņu atmasko! Tā saucās "cover ops", legālā Vara arī tā rīkojās piekabinot informatoriem mikrofoniņus, iesūtot bandās under-cover vīrus, kas izliekās par bandas locekļiem un savāc infu!

Tavuprāt godīgi un pareizi būtu tikai tāda informācija, kas iegūta no bandas locekļiem, kad policisti formas tērpos uzrādot žetoniņus un uzrādot vadības pavēli - "izpētīt šīs bandas negodīgos un netīros darbiņus" ?

Kāpēc tev ir tik nepatīkama filma, kas pierāda ka Darvinisti ir nekas vairāk kā savu laiku nodzīvojuši fundamentālistiski varaskāri frīki, kas ar zinātnes vārdu piesedz savu Varaskāri un izmanto savu Varu lai diskriminētu un apspiestu savus oponentus, alternatīvu teoriju bīdītājus un viņu ortodoxās teorijas apstrīdētājus?

Redz tā visos laikos... kad noziedznieks un korumpants ir iedzīts stūrī, tad viņš nevis par lietu runā, bet par gramatiku... ka pavēle arestēt ir nepareizi noformulēta, ka maitas policisti viņu sašņorēja tad kad viņš mierīgi ēda pusdienas restorānā... ka cūkas žurnālisti iefiltrējās uzdodoties par sētniekiem!

Bet mums ir Demokrātija... un žurnālistiem ir tiesības publicēt JEBKURU informāciju, kuru viņi dabon! Tieši tāpat arī Darvinisti rīkojas... veidojot savas propogandas filmas!
Mulders
# Iesūtīts: 2008.03.06 11:26:55
a_masiks, saucās dzirdam ko gribam dzirdēt un ignorējam ko gribam ignorēt

Tad nu lūk fakti

Guilermo Gonzalez pārsit jebkurus zinātniekus attiecīgajā universitātē, un tomēr viņam atsaka balstoties uz to, ka viņš publciēja ID simpātizējošu grāmatu!

http://www.evolutionnews.org/2007/05/isu_department_faculty_ackno.. wl.html
http://www.evolutionnews.org/2007/12/wired_magazine_acknowledges_.. di.html
http://www.evolutionnews.org/gg-bckgrndr.final.pdf

Otrs gadījums Ričards Stenbergs, tur ir pat Tiesas lēmums:

he staff investigation has uncovered compelling evidence that Dr. Sternberg’s civil and constitutional rights were violated by Smithsonian officials.

Ja patiešām incē, pastudē šo rakstu, tur ir linki uz visu infu!

http://www.evolutionnews.org/2006/12/the_house_government_reform_.. su.html

Šeit cits gadījums, kur Bayloras Universitātes zinātniekam aizklopē ciet viņa izpētes laboratoriju tikai tamdēļ, ka viņš atļaujās pakļaut Darvinismu matemātikai un informātikai un sadarboties ar zināmu ID proponentu un matemātiķi Villjamu Dembski!

http://www.evolutionnews.org/2007/09/academic_freedom_expelled_fr.. om.html

Nu karoče... sorre, bet Expelled filmiņa kāreiz par visu šito runā, visu šito atmasko! Tu, protams, vari bāzt galvu smiltīs un banānus ausīs, vari kliegt, ka ļaunie IDisti apmelo labos un pūkainos Darvinistus, tik tā nu ir sanācis, ka šoreiz tu esi to pusē, kas slej sārtus tiem, kas nepiekrīt ortodoxijas varas pārstāvjiem... tu esi to tumsonīšu pusē, kas mēģina dedzināt Džordao Bruno un Galilejus!

Bet nu kā tas neizdevās toreiz, tā tas neizdosies šoreiz... un ceru, ka Expelled u.c. līdzīgas filmas un informācija iedarbinās to lavīnu... jo Amerikāņi var paciest VISU izņemot to, kad viņiem mēģina atņemt asinīs nopelnīto brīvību... arī brīvību kritizēt, nepiekrist un izpētīt alternatīvas!
andris
# Iesūtīts: 2008.03.06 11:27:04
Mulders
Tu apzinātu melošanu, faktu sagrozīšanu, citātu izvilkšanu no konteksta uzskati par normālu lietu un "alternatīvu teoriju izpēti"!?
Mulders
# Iesūtīts: 2008.03.06 11:28:37
andris, filmu redzēji?
Mulders
# Iesūtīts: 2008.03.06 11:50:54
a_masiks, prikols jau tāds, ka, piemeŗam ar to Evolutionary Informatics gadījumu tur Universitāte ATTEICĀS no Naudas, kas speciāli nāca līdzi VIlliamam Dembskijam! Tobiš Granti ta nāk uz konkrētu izpēti!

Pietam, Baznīca nav parakstījusies uz akadēmisko izpēti un brīvību, Baznīca pastāv visai konkrēti!

Savukārt, kopš kura laika kāds kaut kur oficiāli ir pasludinājis Darvinismu par neapšaubāmu nekustināmu Dogmu, kuru nedrīxt pētīt kritiski un nedrīxt pat uzdot kritiskus jautājumus par to!

Otrāmkārtām Guilermo Gonzalez savā universitātes darbā VISPĀR Ar ID nenodarbojās... bet ar Astronomiju, pietam producējot rezultātus daudz labākus un lielākus nekā kolēgas... Savukārt savā "brīvajā laikā" izdeva grāmatu, pietam ar visai spēcīgiem zinātniskiem argumentiem... Tur vispār neviens netērēja svešu naudiņu!

Stenberga gadījums - reāls tiesas spriedums un konstatējums, ka puiss ticis darbā diskriminēts savu uzskatu dēļ... rupja demokrātijas pārkāpšana... un KUR... Akadēmiskajās rindās, kurām jakobi būtu jācīnās par brīvību un taisnību, bet te notiek cīņa par VARU!

Nu un... tā teikt... Darvinisti jau neapjēdz, ka viņi izdara paši sev lāča pakalpojumu... Naudiņa seko REZULTĀTIEM! Ja Darvinisti, kas nevienu pašu rezultātu cilvēcei nav devuši, norobežojas no puišiem, kas nepiekrīt šitai tukšā gaisa stumdīšanai, tad faktiski var izrādīties, ka Darvinisti paliks pliki uz savas EGO saliņas, bet tie, kas reāli taisa rezultātus vienkārši kaut kur citur mierīgi čuposies un Biznesmenim ir do lampočki kādam Spageti Monstram tu tici... viņš dos naudu tur kur tu producēsi taustāmu rezultātu... šeit tas būtu pirmkārt jau nanotehnoloģijas un farmācija!
Darvinistiem maxās vienīgi un tikai politiķi, lai pabalstītu kaut kādas sociālā darvinisma ideoloģijas, eigēniku u.c. nacistiskas tēzes!
. 1 . 2 . 3 . 4 . >>

:: Pievienot komentāru

Autors: 
  • Lai iekopētu autora vārdu,nospied uz tā.
  • Reģistrēti lietotāji var rediģēt tekstus vēlāk.
Bold FontItalics fontUnderlineStrike OutSubscriptSuperscriptFont colorTeletypeHorizontal LineE-mail linkhyperlinkListsimies
Atlikušas 1000 zīmes

 Lapas redaktors:redaktors@lelb.lv; Copyright © 2006 LELB, created by MB Studija
Šajā stundā bijuši 92 , pavisam kopa bijuši: 9161