atpakaļ uz mājaslapu
E-pasts:  Parole: atcerēties mani reģistrētiesaizmirsu parolimeklēt
Diskusijas Par dažādiem jautājumiem Mazliet par "lūgšanu grupiņām"
Mulders
Iesūtīts: 2008.02.26 10:37:19
Te citās diskusijās tiek cītīgi runāts un aizstāvētas mazās lūgšanu grupiņas un vairrākkārt dzirdēts, cik tas ir pareizi, bibliski un svētīgi izsūdzēt grēkus publiski, raudāt u.c. "nožēlot" grēkus!

Es būšu šis ļaunais antikrists, kas mazliet pabojās šo skaisto idilli!
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
AutorsZiņas teksts
Mulders
# Iesūtīts: 2008.02.26 10:45:34
Šī tehnika ir vispārzināma un izplatīta Kultu tehnika, kur cilvēks tiek aicināts savus grēkus izsūdzēt publiski, vai cilvēkiem, kuriem viņš parasti to neuzticētu.

Taču te ir podvohs... Psiholoģiskās aptaujas liecina, ka lielākajai daļai cilvēku uzstāties vispār auditorijas priekšā ir reāla fobija. Taču uzstāties izstāstot savus intīmākos dzīves aspektus, un kā likums - grēcīgākos, nozīmē būtībā terroru. Cilvēks tiek spiests to darīt... vairums (ne visi bet vairums) cilvēku šādu spriedzi nevar izturēt un BURTISKI viņi ieiet tā sauktajā smadzeņu "alfa" stāvoklī, tas ir smadzenes pārslēdzās uz "miega fāzi" pašam cilvēkam esot nomodā... tas ir transs īsts un reāls. Cilvēks bēgot no savas fobijas, nespēdams samierināties ar realitāti, aizbēg šajā transā!

Šajā stāvoklī cilvēks ir ļoti uzņēmīgs pret informāciju un viegli suģestējams, ar pareizi nostādītu balsi, kad orators runā kā no metranoma sitieniem, sludinātājs tagad var cilvēkiem iebarot DAJEBKO! Pietam, tā kā šādā transā dominē labā smadzeņu puslode un pārslēdzoties uz šo dominanti, smadzenes ģenerē dabīgo "opiju", tad cilvēks sāk justies labi un atviegloti... Viņš kļūst uzņēmīgs pret jebkuru informāciju, labu vai sliktu un galu beigās kļūst viegli manipulējams. Savukārt "opijs" ir tas, kas liek cilvēkam atgriezties pie tās pašas "lūgšanu" grupiņas!

Tieši tamdēļ Tradicionālā Baznīca un Tradicionālā Liturģija ir vērsta uz cilvēka veselības saglabāšanu un īstenu garīgo dziedināšanu... kad grēkus sūdzam pie bikts, pie cilvēka, kam draudze ir uzticējusi un aicinājusi sludināšanas amatu, kas speciāli ir apmācīts! Tāpat nekad baznīcā tradicionālā jūs neredzēsiet publisku cilvēka grēcīgās dabas izvarošanu, cilvēku burtiski "sagraujot"... Dievs cilvēku pārveido žēlīgi un mierīgi, nevis ar šoka terapijU!

Tātad jūsu padevīgais kalps ir skeptisks pret šādām "lūgšanu grupiņām", kuras ir laba augsne sektantismam un citādām manipulāciju metodēm!

Ja pavērosiet Harizmātu tipisku Dievkalpojumu, tad zinošs psihologs varēs pamanīt klasiku!

turpinājums sekos...
Kundali
# Iesūtīts: 2008.02.26 10:49:12
Tiešām labs raksts. Sākam pacelties līdz Kurajeva pareizticīgo FORUMA līmenim. Tas priecē
KarotesNav
# Iesūtīts: 2008.02.26 10:53:00
Mulders
Nu, citiem varbūt taisni lūgšanu grupiņas un publiska grēksūdze palīdz vairāk.
Mulders
# Iesūtīts: 2008.02.26 10:54:24
turpinājums

Dievkalpojumi tradicionāli sākās ar ritmisku mūzīku... ar mūziku vai citu vides "konstrukciju" kurā pamanīsiet ritmu 45-70 sitieniem minūtē... sirds ritms, kurš ir ļoti hipnotisks. Dievkalpojumam pat nesākoties notiek jau cilvēku noskaņošana!

Tālāk ar kaut kādiem priekšnesumiem vai runām šis pats ritms un hipnotiskais stāvoklis tiek padziļināts. Ja cilvēki tiek aicināti skaļi lūgt, dziedāt un smieties, tad notiek organisma hiperventilācija, kad cilvēks viegli apreibst... Pietiekoši ilgstošas hiperventilācijas gadījumā var rasties spazmas, krampji un līdzsvara zudumi... Viņi to sauc par "Nokauts Svētajā Garā"

Tālāk Mācītājs nāk ar iebiedēšanu... ar Velnu un Elli un citiem briesmīgiem murgiem, cilvēks dabīgi bēg no šīs realitātes jau minētajā alfa stāvoklī...

Brīžos, kad auditorija ir jau pavisam transā... tiek palaistas naudas spainīši un tiek fonā dziedāts kaut kas no sērijas "Dod Dievam" Un cilvēki dod!

Tad seko "liecību" fāze... Cilvēki alfa stāvoklī nespēj fixēt realitāti un izdomājumus, tie sapinas un cilvēks viegli pieņem dajebkuras "liecības" par īstenību!

Tagad kad spriedze ir pašā pīķi, tiek aicināti tie uz skatuves, kas grib dziedina`ties vai pieņemt Dievu... Un tad enerģija tiek izlādēta ar roku uzlikšanu un vārdiem "Topi Dziedināts" vai kas tamlīdzīgs... Notiek psiholoģiski sauktā katarse un mēs ieraugām visus tos brīnumus, ko var ieraudzīt pie Pentakostiem... notriekts garā, mēļu runāšana (īstenībā buldurēšana), hipohondriķi tiešām izdziedinās etc.
Taču, protams, tas ar laiku pāriet un cilvēkam vajag jaunu devu... un viņš nāk atkal!

Tieši to pašu spēj panākt un dara Voodoo priesteri!

Kas itneresantākais, ka pat speciālisti kas ZIN KĀ un KAS tiek darīts, riskē nonākt zem šīs hipnozes... jo mūzika un ritmi ta vienalga ieiet cilvēkā un tie sāk valdīt pār ķermeni overraidojot kontroles mehānismus, atslēdzot smadzenes kreiso puslodi, pieslēdzot labo... un to kontrolējot!


Esiet uzmanīgi kādās "lūgšanu grupiņās" jūs iesaistieties un kādus Garus jūs sevī ielaižat, kad aizsargbarjeras ir nolaistas un jūs esat izmēzts tīrs!

Acerēsimies Kristus Vārdus:

Luk 11:
24 Kad nešķīsts gars atstāj cilvēku, tad viņš apstaigā sausas vietas un meklē atpūtas vietu, bet, to neatradis, saka: es atgriezīšos savā mājoklī, kuru atstāju.
25 Un viņš noiet un atrod to izslaucītu un izgreznotu.
26 Tad viņš noiet un ņem līdzi septiņus citus garus, kas ļaunāki par viņu, un viņi nāk un tur dzīvo, un ar šo cilvēku kļūst ļaunāk, nekā bija iepriekš."
Mulders
# Iesūtīts: 2008.02.26 10:55:32
KN, VAR gadīties, ka palīdz... tak jautājums, vai palīdz patiešām, vai rada "opija" ilūziju. Un vai tiešām tas ir darīts cilvēku labā, vai tomēr, lai pierunātu cilvēkus naudiņas dot, paklausīt, tb izveidojot sektu, kas mierīgi var dzesēšanas šķidrumu izdzert vai Zarīna gāzi palaist metro?
Mulders
# Labojis Mulders: 2008.02.26 11:00:45
p.s. pietam vairums pašu sludinātāju nemaz NEZIN ka viņi neapzināti tieši hipnotizē auditoriju un dara to visu, ko aprakstīju! Viņi paši TIC, ka tur Dieva Gars darbojas... jo, kā likums, pentakostu vidū nav pārāk daudz sektologu, kultu speciālistu un parastu psihologu, kas pārzini visus šos trikus, ko vēl pirsm Pentakostiem zināja visi Šamaņi, Voodoo priesteri un elementāri skatuves triku meistari!

Un vēlreiz brīdinājums... pretoties šitam var tikai patiešām talantīgi un īpaši trenēti cilvēki ar tieši speciālām apmācītām tehnikām... To māca armijā spec aģentiem! Tas ka, pioemēram, Ctulhu zin precīzi kā darbojas tehnika un pat spēj noteikt, kad pats ieiet šajā alternatīvajā apziņas stāvoklī, nepalīdz...
Ir dzirdēti gadījumi, kad cilvēki iet uz Voodoo rituāliem tos novērot un skatīties kā tas darbojas, un beigās ačohnās orģijā kad lieli melni priesteri no visām pusēm jauno profesorīti opā visos caurumos! Pietam meitene var restaurēt visu filmu... kā pati iesaistījusies dejā, kā iesaistījusies dziru dzeršanā un orģijā!

Ne par velti ievērosiet, ka Pentakosti ir ļoti vāji Bībeles Hermanētikā, bet kā likums aicina - atnāc uz deivkalpojumu, atnāc uz dievkalpojumu... un pietiek ar VIENU(!!!) devu, lai tu jau būtu atkarīgs no šī opija... tad arī Šķībā Rakstu interpetācija nebūs tik svarīga vairs... sajūtas overraido saprātu un spēju analizēt!
Mulders
# Labojis Mulders: 2008.02.26 11:35:04
Aivars Lapšāns, es nesaku ka visur un visos gadījumos "mazās grupas" ir Latentās Sektas! Es tikai uzrakstīju to kā darbojas Setkas un Kulti, kādas metodes tie izmanto un kā tās darbojas! "Mazās Grupas` ir tikai viens no veidiem. Tas nenozīmē, ka visur, kur ir mazās grupas tas uzreiz notiek...
Taču tas, ka sektanti darbojas pat neapzinoties kā viņi to dara un panāk, to gan vajadzētu ievērot!

Ja tavas lūgšanu grupiņas neietilpst šajā kategorijā un tur nekas no šīm suģestijas metodēm nav novērojams, lai tā būtu!

Bet to, ka visam jānotiek kārtīgi, to raksta Pāvils... Bardakam nebūs būt Baznīcā!
Gaisma [87.110.101.154]
# Iesūtīts: 2008.02.26 11:37:08
Savos misijas braucienos, personīgi es par saviem grēkiem stāstu atklāti , kuri manu dzīvi ir pakļāvuši iznīcībai, un kā es atgriezos no grēkiem.

Atliek vien izsūdzēt grēku par Rakstu sagrozīšanu (Dieva Vārda zaimošana - 1.bauslis), pašpacelšanos (1.Bauslis - es sev esmu Dievs).
indriķis
# Iesūtīts: 2008.02.26 11:38:10
Mazās grupiņas jau luterismā reiz izgāzās piētisma kustības rezultātā. Arī es vienu brīdi un sen fanoju par tādām, bet pārliecinājos , ka luterānim pietiek ar dievkalpojumu un lūgšanu svētbrīdi ģimenē.
Mulders
# Iesūtīts: 2008.02.26 11:38:38
Būtībā Mulders noliedz Jēzus apustuliski izveidoto svēto sadraudzi , lūgšanu grupu vajadzību kā tadu baznīcā. Noniecinot lūdzējus ar visādiem pazemojošiem vārdiem .

To tu saki!

Un kamdēļ uzskati auditoriju par *****iem? Kamdēļ viņiem stāsti ko Mulders domā, runā, noliedz. Ļausim ka nu Auditorijai pašai spriest ko Mulders noliedz un ko atbalsta... un lai Auditorija spriež, ko sludina un aizstāv A. Lapšāns!

Mulders atļāvās Auditoriju izglītot nedaudz par sektoloģiju un kultu tehnoloģijām... tas ir tikai sīkums, te var rakstīt daudz un dikti! Un vai Lapšānam ar to ir sakars vai nav, to lai iztiesā auditorija pati!

Ja A.Lapšāna lūgšanu grupās nekas tāds nenotiek, lai veicas... un Dieva Svētību ikvienam veidam kā Jēzus Kristus tiek pasludināts!
Gaisma [87.110.101.154]
# Iesūtīts: 2008.02.26 11:45:02
Aivars Lapšāns

Mulders
# Iesūtīts: 2008.02.26 11:49:52
turpinājums

Love bombing

Tā ir klasiska metode, kā cilvēku jau pirmajās kontakta minūtēs noskaņot pozitīvi. Cilvēki tiek burtiski nospiesti ar mīlestību... smaidiem... interesi par viņu, tā Kulti parāda ieinteresētību cilvēkā. Cilvēki psiholoģiski nespēj to noraidīt, viņi to pieņem un automātiski "atverās", un atkal nonāk stāvoklī kurā visādi Gari var staigāt iekšā un ārā pēc patikas. Kā arī vēlāk, kad Kulta vadība prasa cilvēkam kaut kādas apšaubāmas darbības, tad to vienmēr var pamatot ar "Bet mēs tevi tik draudzīgi uzņēmām, mēs tev devām jaunu ģimeni, pie mums tu atradi patiesu mīlestīb" un cilvēkā tiek implantēta vainas apziņa... un viņš pakļaujas... Bet kā zināms, izdarīsi ko amorālu vienreiz, otrezi jau būs vieglāk un sirdsapziņa jau kusāka!

Psiholoģiski tas ir tā, ka ja cilvēkam kaut ko iedod, uzdāvina, viņš automātiski grib dot pretīm! Pats esmu pieredzējis, ka autostāvvietā pienāk čigāni un "uzdāvina" kādu smuku t-kreklu. Nu protams, ka cilvēks paņem... bet pēc tam uzreiz seko lūgums pēc naudiņas... tā teikt "ziedojums"... un cilvēks psiholoģiski grib atmaksāt. Žēl, bet čigāniem tas neizdevās, un kad saprata, ka nekas te nebūs, tā šie paķēra "dāvanu" no rokām un skrēja pie nākamā upura!

Kulti rīkojas tieši tāpat... dodot cilvēkam to kas viņam pietrūxt ikdienā, un tā starp citu pēc tam paprasa viņu naudiņu un dvēseli! Un cilvēks dod!

Īsumā - "Siers par brīvu ir tikai peļu slazdā"

Vienīgais kas tiek dots par brīvu ir Mūžīgā Dzīvība, un to dod Kristus par velti... Un to nu nekādi Sektu un Kultu līderi nespēj kontrolēt!

Protams, mīlestība ir visaugstākā par to arī Pāvils runā... bet to nevar iemainīt upurējot Dieva Vārdu un attiecības ar Jēzu Kristu!


Cita tehnika... ir atkārtotas biežas īsas lūgšanas... Angliski tas laikam ir "chanting". Izplatīts gan vairāk austrumu reliģijās! Ja vēl tiek ievērots hipnotizējošais ritms, tad atkal nonākam pie hipnozes un vieglas suģestējamības!

Šeit būs neliela filmiņa par to kā uzsākt savu kultu. Pavērojiet vai tas nenotiek jūsu apkārtnē vai jūsu tuvinieku dzīvēs!

http://www.culthelp.info/index.php?option=com_content&task=view&id=1296.. &Itemid=5
Mulders
# Labojis Mulders: 2008.02.26 11:50:19
Aivars Lapšāns... tiešām

Ja vēl tu apzinātos, ko nupat pateici! Pravietis no tevis tāds pats kā no Cilvēkēdāja diētisko salātiņu speciālists!
KarotesNav
# Iesūtīts: 2008.02.26 11:54:41
Mulders
Cita tehnika... ir atkārtotas biežas īsas lūgšanas... Angliski tas laikam ir "chanting". Izplatīts gan vairāk austrumu reliģijās!
... un katoļiem :-)
lēnprātīgais
# Iesūtīts: 2008.02.26 11:57:12
Paldies, Mulder! Patiesi prieks vērot kā skaidrais Dieva Vārds pastāv un uzvar! Lai Dievs Tevi svētī!
Mulders
# Iesūtīts: 2008.02.26 11:58:51
KN, tamdēļ es ir skeptisks pret rožkroni!
vilks
# Iesūtīts: 2008.02.26 12:53:20
Nu gan puiši salēkuši matos cits citam :-P
un sava taisnība ir katram. Cik esmu sastapusies ar A.L., neesmu novērojusi manipulācijas tehnikas. Par Liepāju es tik droša gan nebūtu. Man drīzāk šķiet,ka tā robeža starp veselīgām kopīgām lūgšanām un manipulāciju ir ļoti šaura,līdz ar to vnk jāseko līdz, kur cilvēks piedalās.

No otras puses - kristietim pilnīga vientulība var ticībai būt visai nāvējoša,līdz ar to mazās grupas ir svētīgas. Pati esmu piedzīvojusi dalību mājas grupā,kur cits citu stiprina un atbalsta un kur ticība pieaug,lasot Rakstus un kopā lūdzot,nevis iegūstot kādu kaifu. Īpaši tas attiecas uz cilvēkiem,kuriem nav ģimenes vai ģimenē citi nav kristieši.
Kundali
# Iesūtīts: 2008.02.26 13:15:01
Vēl labāk ,- ja "lūgšanu grupiņa" izlīmē lapiņas uz stabiem. Gaida Kristus Otro atnākšanu, tam laicīgi gatavojās.
Mulders
# Labojis Mods-1: 2008.02.26 13:17:41
vilks, es tev pilnībā piekrītu!

Šī posta mērķis tad arī bij kaut cik apbruņot ticīgos ar šo aprātu, kā atpazīt manipulāciju no veselīgas ticības prakses...

Laikam jāatvainojas A. Lapšānam par viņa vārda automātisku pieminēšanu ievadpostā (to salabot nevar)... Neesmu bijis viņa grupās, tamdēļ strikti teikt, ka tas tur notiek, nevaru!

Posta mērķis tātad vēlreiz - informēt, pamācīt! Galu beigās tāpat neviena cita vietā nevaru nedz ticēt, nedz izskraidīt pakaļ visiem praviešiem un viltus-praviešiem!

__________
Ir pamainīta diskusijas tēma. M.
Mulders
# Iesūtīts: 2008.02.26 13:22:08
Ctulhu, sagooglee topiku par brain washingu un mind control!
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Jūs nevarat komentēt. Šajā tēmā komentēt atļauts tikai priviliģētiem lietotājiem.

 Lapas redaktors:redaktors@lelb.lv; Copyright © 2006 LELB, created by MB Studija
Šajā stundā bijuši 119 , pavisam kopa bijuši: 33982