atpakaļ uz mājaslapu
E-pasts:  Parole: atcerēties mani reģistrētiesaizmirsu parolimeklēt
Diskusijas Par dažādiem jautājumiem Taivaans ieksh "Jauna Nedeelja"
Jošs Mulders
Iesūtīts: 2011.12.07 14:00:23
Vakar E.Zarinja raidiijumaa citastarpaa bij teema par Islaama pavasari un islaama izplatiishanos eiropaa...

Sarunaa bij arii Taivaanonkuls... Vinjsh pateica vienu ljoooti pareizu fraazi. Ij visi ateisti un liberaalji var leekt uz eceeshaam cik grib, bet es sheit Taivaanam piekriitu - Eiropu paarnjems Islaams ibo Eiropai nav ierochu ar ko karot pret islaamu, jo Eiropa deelj sava Sekulaarisma nav ekipeeta vispaar saprast probleemu, sekojoshi piemekleet zaales...
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
AutorsZiņas teksts
Jošs Mulders
# Iesūtīts: 2011.12.07 14:01:17
Eiropai nav ierochu pret Islaamu.

Naak praataa Vecaa Deriiba, kad Dievs izmanto vienus greeciniekus lai sodiitu citus greeciniekus... Sheit aciimredzot notiks tas pats...
Jošs Mulders
# Iesūtīts: 2011.12.07 14:06:48
Ctulhu, a taapee ka ateisms elementaari nav ekipeets saprast Islaamu...

Tas ir kaa meegjinaat ar cirvi mobilo telefonu remonteet!
Jošs Mulders
# Iesūtīts: 2011.12.07 14:08:15
smart devian, A citadele veel nenoziimee ka tur tas liberaalisms pastaav... Amerika jau iisteniibaa saak slieties uz konservatiivismu un tajaa joprpjaam ir konservatiivisms. Tikai... man kaut kaa biki nekrata Amerika, ibo dziivoju Eiropaa... A Eiropa ir bezzobaina un bezspeeciiga pret Islaamu, a Islaamam savukaart ir pie pakaljas Eiropas "veertiibas"... kaa piemeeram laiciigaa tiesu sisteema
Jošs Mulders
# Iesūtīts: 2011.12.07 14:11:13
Nu pag, peec Muldera ``saprast islamu`` var tikai, ja ``dziivo islamu``, tb ir musulmanis un peec sjiis logikas islamu saprot tikai islamisti.

Nee... vakar, piemeeram, Naarvalis LJOOTI preciizi demonstreeja to probleemu kas ir ateismam. Ateismam "Kristieshu Dievs" un "Astrologu Zvaigznes" ir vieni kaaposti. Un vinjsh pret abiem arii taa attiecas kaa pret "fufeli"... taadeejaadi principaa nav speejiigs saskatiit un izprast to vai citu teisma formu un ko tas implicee gariigi, politiski, ekonomiski, tiesiski, teritoriaali, eetiski... Islaams ir graamata, kas raxtiita ar taadiem terminiem un vaardiem, kuri nav ateista vaardniicaa... BET Pats Islaams ir veidojies uz taas pashas baazes uz kuras Kristietiiba... Kristietiiba ir ekipeeta saprast un piedaavaat zaales pret Islaamu, bet Kristietiibai Eiropaa vairs nav vaarda tiesiibas... taadeejaadi... Ctulhu, sorre, tavi mazbeerni dziivos Islaamiskaa Eiropaa un katru dienu dzirdees Minaretu balsis un iespeejams pashi 5x dienaa luugsies.
Jošs Mulders
# Iesūtīts: 2011.12.07 14:12:36
Patreiz uzdevums ir nevis remonteet, bet ierobezjot. Un - sekularizeet, taa , kaa tas ir noticis ar kristietiibu.

Nevar... Ierobezhot tu vari to ko tu zini kaa ierobezhot, a meegjinaat aptureet pluudus ar draashu zhogu ir bezjeedziigi. Ar kristietiibu VAR sadarboties, ar Islaamu nevar... un kaameer ateisti un Eiropa to nesapratiis, tikmeer Islaams izplatiisies... bet tad kad Eiropa to sapratiis, tad buus jau par veelu, jo TAD jau bumba buus Islaama pusee un jautaajums buus, vai vinji gribees ar tevi sadarboties
Mārtiņš
# Iesūtīts: 2011.12.07 14:12:58
Jošs Mulders
Vinjsh pateica vienu ljoooti pareizu fraazi. Ij visi ateisti un liberaalji var leekt uz eceeshaam cik grib

Piemirsi konservatīvos.
Jošs Mulders
# Iesūtīts: 2011.12.07 14:13:28
Pirmaas sjaadas paziimes jau ir - aizliedza minaretus Sveicee, Sarkozii ari ierobezjo islamistus utt.

Veel viens piemeers kaapeec Eiropa nesaprot... tas ir draashu zhogs ar kuru veeju meegjina aptureet... Nesaprot Eiropa Islaamu un tu to ljoti labi demonstree... ibo nesaproti probleemu!
Jošs Mulders
# Iesūtīts: 2011.12.07 14:14:00
Piemirsi konservatīvos.

Konservatiivos nepiemirsu... tiem kaareiz ir chancis tureeties, ibo vinji ir konservatiivi, nevis lokaas pie katra veeja - kaa izdeviigaak.
Nārvalis
# Labojis Nārvalis: 2011.12.07 14:14:12
Mulders laikam palaida garām, ka sekulārisms attiecināms kā uz kristietību, tā uz islamu, tapēc es īsti neredzu problēmu. Kāda starpība no kuras reliģijas atkratīties? Btw, tie islamisti nemaz visi nav tādi necilvēki kā dažiem gribētos, liela daļa grib mācīties un strādāt kā normāli cilvēki, lai gan ir arī daļa, kura grib haļavu un kačāt pravas. Kaut gan nevar noliegt, ka tāds "ienaidnieks" kā islams noteikti būtu labs iemesls cilvēkiem vairāk pievērsties kristietībai, tāpēc noteikti var gaidīt diezgan daudz histērijas no kristiešiem par šo tēmu. Kā arī gaidāms, ka kristieši te jutīsies apdraudētāki nekā ateisti, jo jamiem islams ir konkurents, a ateistiem principā vienalga kuram Dievam neticēt. Mulders ir piemērs.
Jošs Mulders
# Iesūtīts: 2011.12.07 14:14:32

OK, Tu apziimeeji uzdevumu un tas ir atrisinaams. Redzi, no ateistiskaam pozicijaam var skatiities, kaa veidojas jebkura ticiibas sisteema un atrast tajaas kopiigo,liidz ar to izstraadaat kopiigus panjeemienus pretdarbiibai.


karogs tev rokaa! Tu kad peedeejo reizi kaadu likumprojektu esi dabuujis cauri likumdeveejiem?
Jošs Mulders
# Iesūtīts: 2011.12.07 14:16:26
Naarvalis, redzi un tu arii labi demonstree sho ignoranci un probleemas neredzeehsanu. Taivaanam taisniiba - nav jums ierocu - ibo pirmkaart jau nav brilles ar kuraam ieraudziit probleemu. Un nevis no religjias tu atkratiisies, bet no tevis atkratiisies - kad tu vairs nebuusi vajadziigs... Shariata likumam.

Tie pashi Islaamisti Eiropaa... domaa vinji baigi respektee Eiropas civillikumus savas kopienas disputos? Un vari nosaukt kaadu Islaama kopienu Eiropaa, kas ir asimileejusies vieteejaa kultuuraa...
Nārvalis
# Labojis Nārvalis: 2011.12.07 14:18:29
Mulders, tava histērija ir saprotama, jo, kā jau minēju, ir uzradusies konkurence. Tā ir tā problēma, kuru kristieši saredz, bet ateisti nē? Ateistiem islams konkurenci nesastāda.
Mārtiņš
# Iesūtīts: 2011.12.07 14:19:16
Jošs Mulders
Konservatiivos nepiemirsu... tiem kaareiz ir chancis tureeties, ibo vinji ir konservatiivi, nevis lokaas pie katra veeja - kaa izdeviigaak.

Nebūtu par skādi arī redzēt, ka konservatīvie mēdz turēties arī pie ielocītām "vērtībām".
Ja "liberālis" būtu bijis lamuvārds jau pirms pieciem gadsimtiem, Luters būtu izmests no RKB dēļ liberālisma.
Nārvalis
# Iesūtīts: 2011.12.07 14:22:33
Ctulhu
Diez vai tas ir precīzs Muldera domu formulējums, jo man ir aizdomas, ka pret kristīgu likumu pieņemšanu viņam iebildumu nebūtu. Problēmas ir ar islamu.
Jošs Mulders
# Iesūtīts: 2011.12.07 14:22:40
Nu pag, ja likumu sisteema ir strikti nereligiska, tad nevienai religijai monopols nespiid.

A kaa tu vinjus aptureesi? Nu vinji elementaari LIEK MIIXTO tavai tiesu sisteemai... ignoree to, pietam nemaz neizmanto praktiski. Bet Eiropaa pa lielam ir precedentu tiesu sisteema... Taakaa pareizie precedenti un tiesu sisteema ir pa kaaju. Ibo likums, kuru neviens nerespektee, ignoree un neieveero nemaz nevar darboties... resursu tev ir par maz... It iipashi, ja tos kontrolee Islaama kopiena.

Saki, vinji savairosies un iebalsos savus likumus?
Vinji jau to dara... Skat Britaaniju!

Tak kabatzaglju arii ir daudz, bet kkaa nemana , ka vijiiem buutu politiska ietekme un vinji iebalsotu sev izdeviigus groziijumus kriminaallikumos.

A tu vari nosaukt paaris Kabatzaglju valstis, Kabatzaglju organizaacijas un veselas kopienas, kam ir politiskaa vara... lielaas valstiis?

Un veel- drosiibas dienesti tajaa pasjaa Eiropaa ir lielaa meeraa ``aarpus`` demokratijas proceduraam.

Bezzobaini ir droshiibas dienesti. Steki un asaru gaaze nevar mainiit paarlieciibu un ticiibu, kas ieziista ar maates pienu.
Jošs Mulders
# Iesūtīts: 2011.12.07 14:24:11
Mulders, tava histērija ir saprotama, jo, kā jau minēju, ir uzradusies konkurence. Tā ir tā problēma, kuru kristieši saredz, bet ateisti nē? Ateistiem islams konkurenci nesastāda.

To ka ateistus apmierina jebkursh partneris kas paliidz Kristietiibu izniicinaat, tas ir skaidrs... Fiicha ir taada... ka Kristietiiba Islaamu paziist, un kaareiz vieniigaa, kas spees izdziivot... a vot ateistiem buus chabash Taakaa es iisteniibaa esmu pat savaa zinja PAR Eiropas islamizaaciju... ibo Islaams ir ljoti labas zaales pret Eiropas slimiibaam, savukaart pashu Islaamu Kristietiiba jau zin kaa aptureet.
neielog. [90.130.170.86]
# Iesūtīts: 2011.12.07 14:27:08
Kas to būtu domājis, ka teists kādreiz pārmetīs ateistiem pārlieku iecietību pret teismu.
Islama izplatību veicina vaļīgs imigrācijas likums. Tīri tehniski to var viegli labot, vajag tikai atrast ideoloģisko pamatojumu. Atrast kur piesieties multikulturālismam un izbīdīt kā arguemntu. Nekadi teistu sveti kari nav vajadzīgi.
Aivars
# Iesūtīts: 2011.12.07 14:28:37
foruma bezd kā parasti allaž ignorantās opozīcijas elementā
divas lappuses muļķībām pierakst`tias

bet varbūt Mulderam varētu vaicāt, ko īsti Taivāns teica.
Vai tas ir šis raidījums - http://www.youtube.com/watch?v=GSIN40IZTBM&feature=related vai cits
Nārvalis
# Iesūtīts: 2011.12.07 14:32:30
Ctulhu
Es neredzu, ka islamisti iegūtu vairākumu. Pēc wikipēdijas UK ir 62 milj. iedzīvotāju, no kuriem 92% ir baltie. Varbūt citās valstīs situācija ir daudz dramatiskāka?
Memekija
# Iesūtīts: 2011.12.07 14:34:51
Būtu interesanti ietusēt ar sūfistiem.
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Tēma ir slēgta, jūs nevarat iesūtīt komentārus

 Lapas redaktors:redaktors@lelb.lv; Copyright © 2006 LELB, created by MB Studija
Šajā stundā bijuši 98 , pavisam kopa bijuši: 33798