atpakaļ uz mājaslapu
E-pasts:  Parole: atcerēties mani reģistrētiesaizmirsu parolimeklēt
Diskusijas Par dažādiem jautājumiem Nedrīkst pieļaut, ka sieva valda pār vīru. Melns uz balta.
Aiko_Saule
Iesūtīts: 2009.05.11 23:12:16
1 Timotejam 2nod. 11-15 pants
11 Sieva lai klusībā mācās visā padevībā;
12 taču mācīt es sievai nepieļauju , nedz valdīt pār vīru , bet viņai jāturas klusībā.
13 Jo Ādams ir pirmais radīts, pēc tam Ieva.
14 Un Ādams netika pievilts, bet sieva tika pievilta un krita pārkāpumā;
15 taču viņa tiks izglābta, dzemdējot bērnus, ja tā paliks ticībā un mīlestībā un svētā dzīvē ar savaldību.
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
AutorsZiņas teksts
Aiko_Saule
# Iesūtīts: 2009.05.11 23:22:58
Kad sievietes baznīcā beidz valdīt un un beidz censties kāpt kancelē un mācīt - tad vīrieši apjūk un nezina, ko darīt, jo nekad nav valdījuši un mācījuši. Vīrietis ir aizmirsis savas iemaņas valdīt un mācīt. Protams sievietes ir aizmirsušas dzemdēt - tāpēc latviešu tauta izmirst un iet bojā abortos. Var arī šādi paskatīties un baznīcā notiekošiem procesiem - alternatīvs skatījums.
zurabs [87.110.152.134]
# Iesūtīts: 2009.05.11 23:32:28
Aiko_Saule varbūt varētu iztulkot to arī priekš kādas citas realitātes, ko tas varētu nozīmēt? kāpēc JHVH nekur nav pieminēts (bet citēts Pāvils)?
Aiko_Saule
# Labojis Aiko_Saule: 2009.05.11 23:50:26
zurabs [87.110.152.134]
Nozīmēt varētu sekojošo: Tāda ir īstenība - cilvēce attīstās un JHVH veido katru no mums - liekot vienu otram ceļā par garīgo skolotāju - nolemtie un izredzētie Apgaismībai.
Timotejs un Pāvils ir Jēzus Mistiskās miesas locekļi - JHVH locekļi -JHVH. We are One - JHVH ! No sērijas - kas ir Tavs Dievs - manējais ir JHVH !
Aivars Lapšāns
# Labojis Aivars Lapšāns: 2009.05.12 02:25:11
Aiko_Saule
Sievai nav jāvalda pār vīru un vīram nav jāvalda pār sievu - Kristus mīlestības formula.
Austrumu tautām sievietes ar vīriešiem drīkst sarunāties tikai retos gadījumos. Etnoss. Vīriešu degradācija rietumos ir neapgāžams fakts. Pāvestība slepkavoja tautas ...sievietes klusēja...
Tavā gadījumā jāņem no Bībeles arī sievu mājas draudzes...un piem . : jūsu meitas pravietos...utt...Viss , ko sievas teikušas jāņem ārā no Jaunās derības.
Papucs
# Iesūtīts: 2009.05.12 10:00:42
Aiko_Saule
Man arī šķiet, ka Tev vajadzētu izvēlēties maigāku sievieti, kura Tev neizraisa TIK drūmas domas
Mulders
# Labojis Mulders: 2009.05.12 10:32:16
Aivars Lapshaaans... Pravietot un Valdiit veel nav viens un tas pats! Gjimenes iekaartojums ir saliidzinaats ar Kristus un Draudzes iekaartojumu... ir viena Galva kas valda paar miesu... Arii gjimenee ir viena Galva, kas arii valda paar visu Gjimeni!

Nekur nav aizliegts sievieteem luugt, pravietot vai sarunaaties atbilstoshi pieklaajiibas normaam un kaartiibai! Tad kad sho kaartiibu chakaree, tad sanaka tas kas sanaak...

Citaa vietaa ir rakstiits - Viiri miiliet savas sievas. Bet sievaam rakstiits - klausiet savus viirus!

Ja shi seciiba tiek ieveerota, tad uiss ir kedaas... Sieviete labpraat klausa viirieti, kursh vinju miil... jo ja viirietis sievieti miil, vinjsh ruupeejas arii par vinjas labklaajiibu un labsajuutu, un stulba buus taa sieviete, kas neklausiis tam, kas vinju dara laimiigu un pilnu!
Džonijs
# Iesūtīts: 2009.05.12 10:47:14
Onufrijs Vai tad tas ir tavs gadījums? Tev vajadzīga palīdzība?
Aiko_Saule
# Iesūtīts: 2009.05.12 10:53:10
Mulders Ja sievietes labsajūtu sagādā ļaunais gars kaprīžu un nevajadzīgu iegribu formā viņas realitātē - tad vīrietim ir jārūpējas par ļaunā gara klātbūtni - lai tikai sievietei būtu labsajūta un bauda ?

Onufrijs Un kas vēl interesantāk - ko tu esi savā realitātē darījis, lai sievietes tevi cienītu un tu būtu pavēlnieks pār viņām?

Nu jau Tu velc uz labiem darbiem - un paša nopelniem, bet dzīvē jau viss notiek statiski - esi kāds esi un sieviete ir tāda kāda tā ir - vienkārši vai saskan vai nesaskan - ja saskan - tad notiek ja nesaskan tad nenotiek - nekādi labie darbi un nopelni - nav vajadzīgi cieņas iegūšanai - jo ciena parasti tos, kas tiek atzīti par labu esam saskaņā ar savu personīgo dogmu piramīgu - citiem vārdiem uzskatu sistēmu. Ja saskaņā ar savu uzskatu sistēmu ir labs - tad labs un cienījams, ja nelabs tad necienījams. Pamainot dogmātisko sistēmu - mainās otra novērtējums. Protams var runāt par transformēšanos mīļā miera labad - bet ja transformācija būs pārāk liela - tad agri vai vēlu tiks ieņemts dabiskais stāvoklis - un kas labs un kas nelabs nosteiks dogmātiskā piramīda
Mulders
# Iesūtīts: 2009.05.12 10:55:45
Nez, a ko darīt ja ģimenes galva gadījusies sieviete?

Tad taadaa gjimenee agri vai veelu tas iilens izliidiis un tur kaut kas saies shkjeersaam agraak vai veelaak... pietam po krupnomu! Taa kaa man tur nekas nebuus jaadara, taads pasaakums pats sagaaziisies!

Es gan nenoliedzu ka ir briizhi, kad Sievietei ir uz kaadu laikui jaauznjemaas lielaaks slogs, kaut kaadi major leemumi jaapienjem, bet tie vareetu buut tieshaam tikai kaut kaadi extreemi gadiijumi, ja runa iet par pashas gjimenes loceklju veseliibu/dziiviibu kaut kaa taa!

Gadiijums no Rakstiem bij kur bij taads viirs Naabals, vinjam bij sieva... neaceros vaardu. Ij naaca Daavids ar savu shaiku, ij sieva filmeejot bazaru, pareizos leemumus viiram aiz muguras izveica, a to viirs ar visu vinja gjimeni pa kaklu atrautos! Shamaa faktiski izglaaba ij viiru ij sevi ij aciimredzot savu saimnieciibu!
Mulders
# Iesūtīts: 2009.05.12 10:56:24
Aiko_Saule, nee! Viiram ir jaabuut shiis sievietes labsajuutas un baudas avotam!
Džonijs
# Iesūtīts: 2009.05.12 10:58:29
Onufrijs Bet tavuprāt TĀDU gadījumu nav?


Ui...pat diezgan daudz, bet ko lai dara...kādam ir jāvalda...a to anarhija sanāk
Ivo Pavlovičs
# Iesūtīts: 2009.05.12 10:58:43
Aiko_Saule Nu ir ģimenē jāpielāgojas, jāpieslīpējas. Nav tā, ka vienkārši jāatrod īstais cilvēks un viss būs ok. Labie darbi ir ļoti vajadzīgi. Bez tiem nekādīgi. Jābūt par īsto cilvēku. Tas ir process mūža garumā.
Bet ja runa ir par kalpošanas amatu, tad viss ir skaidrs. Gan Raksti saka, ka vīrietim ir jāvada draudze, gan Baznīcas prakse līdz pat pagājušā gadsimta otrai pusei nepazina sieviešu priesterību.
Mulders
# Iesūtīts: 2009.05.12 11:04:52
Trilo, imenno... tas arii noziimee to sievietes saakotneejo by-design lomu - paliigs. Pietam paliigs nevis taa... alinju pienest, bet gan liidzveertiigs partneris... Bet viiriesha loma ir taada, ka vinjsh ir atbildiigs par gjimeni... Pat ja leemumu pienjem sieviete un leemuma rezutlaataa kaadam jaadabon pa seju, tad sejai jaabuut viiriesha sejai! Kaut kaa taa!
Rausītis
# Iesūtīts: 2009.05.12 11:08:46
Trilobīte
nu ja, tāpēc galvai ir jābūt gudrai, lai redzētu šo sievas finanšu spēju un nebūt greizsirdīgam par to un neuzskatīt to par "iekāpšanu savā lauciņā"
Aiko_Saule
# Iesūtīts: 2009.05.12 11:15:31
Onufrijs Es prasīju pavisam ko citu: vai tu valdi kaut vai pār vienu pašu pieaugušu sievieti?
Nē nevaldu - jo eksperimenti liecina, ka nav iespējams. Te rodas konflikts - starp to kas ir rakstīts svētajos rakstos un kā notiek dzīvē uz planētas Zeme. Sievietes pašas grib pieņemt lēmumus - kā un ko darīt - un ja vīrietis pasaka nē - tad sievietei vīrietis vairs nav baudas avots, bet tāds, kas viņu neapmierina, jo vīrietis nedara kā sieviete iegrib iekaprīzojas.

Mulders
Viiram ir jaabuut shiis sievietes labsajuutas un baudas avotam!
Vai tad baudas avots nav Dievs kura vārds JHVH ?
Te laikam ir jāizšķir vairākas baudas ?
Par kādu baudas avotu jābūt vīram ? Nesapratu ?
Mulders
# Iesūtīts: 2009.05.12 11:16:52
Aiko Saule, a kaapeec tu ebreju valodaa runaa... kaapeec nerunaa latviski, taa arii saki - Radiitaajs! Jo tieshi to noziimee tetragramatons!
Aiko_Saule
# Iesūtīts: 2009.05.12 11:20:29
Mulders JHVH latviski - Kas ir ? Pirmo reizi dzirdu - ka radītājs ? Kā Tu iegūsti JHVH tulkojot radītājs vari izskaidrot savu viedokli ?
Mulders
# Iesūtīts: 2009.05.12 11:21:25
Onu, luudzu Dievu un ceru, ka man nekad nebuus nekas taads jaapiedziivo, taapeec pat sho hipoteetisko situaaciju nespeeju "izfilmeet". Tb no malas skatoties man jau liekaas, ka vecim buutu jaadara viss, lai darbu atrastu... un minuute pie TV slaistiishanaas ir palaista garaam viena minuute darba mekleejumos, sarunaas un risinaajumos.
Protams, ja man taa buutu... hvz... kaa buutu, runaa ka tad esot tur kaut kaadas depresijas etc. etc. tb sabiedriibas un vispaareejais spiediens viirieti var salauzt, taa ka shis "izchaakst"... nezinu, droshi vien no cilveeka atkariigs...

Tak veel jau vecis var pa maaju njemties, taisiit remontus, rakt daarzu, taisiit eest (nemaz ne tik sievishkjiiga nodarbe)... tb to PV razhot pa taisno... Un zin kaa... izliimee vienu tapeti, otru tapeti, un skaties... peec laika jau kaiminjam vareesi liimeet un par to dziivu naudinju prasiit!

p.s. atbildes arii tiiri hipoteetiskas, jo sho situaaciju nevaru modeleet, un ceru ka dziivee nenaaksies to nekad izbaudiit uz savas aadas!

p.p.s es nerunaaju par extremajiem gadiijuiem, ka visai turiiga uznjeemeeja sieviete sev "pieprecina" vibratoru - kura uzdevums tad arii buutu sevi tureet "formaa" a paareejais lai dara ko grib!
Aiko_Saule
# Iesūtīts: 2009.05.12 11:22:42
Onufrijs Smiejklīgi visi mani eksperimenti - liecina, ka Svētajos rakstos un to ko saka Mulders ir īstenība - māja sabruks tā, ka viņai nebūs pat jāpieskarās - pati sabruks no iekšienes. Laika jautājums 3- gadi 5 gadi - 25 gadi
danar
# Iesūtīts: 2009.05.12 11:25:44
OnufrijsNu var jau tas vīrs netrekterēt alinu,bet gan sievu sagaidīt no darba ar vakariņam un nomazgatiem traukiem
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>

:: Pievienot komentāru

Autors: 
  • Lai iekopētu autora vārdu,nospied uz tā.
  • Reģistrēti lietotāji var rediģēt tekstus vēlāk.
Bold FontItalics fontUnderlineStrike OutSubscriptSuperscriptFont colorTeletypeHorizontal LineE-mail linkhyperlinkListsimies
Atlikušas 1000 zīmes

 Lapas redaktors:redaktors@lelb.lv; Copyright © 2006 LELB, created by MB Studija
Šajā stundā bijuši 133 , pavisam kopa bijuši: 26007