atpakaļ uz mājaslapu
E-pasts:  Parole: atcerēties mani reģistrētiesaizmirsu parolimeklēt
Diskusijas Par dažādiem jautājumiem Demokrātijas vārdā-MIRSTI....
Sandis
Iesūtīts: 2008.11.03 18:16:15
. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
AutorsZiņas teksts
Sandis
# Labojis Sandis: 2008.11.03 18:18:05
Skandaliozi videomateriāli no nesenā kara kaukāzā
Kā jaunizceptie demokrāti Chinvalī pilsētā ieviesa konstitucionālu kārtību.

Pievērsies uzmanību,cik haotiski-nešķirojot par apšaudes mērķi izvēlas objektus,kurus apšaudīt..
Sandis
# Iesūtīts: 2008.11.03 18:24:12
Ne velti,gruzīnus apmācīja Amerikas militāristi,kuriem ir līdzīgu akciju prakse Irākā un Afganistānā.Rokraksts,acīmredzams!
Balss
# Labojis Balss: 2008.11.03 20:59:52
Zini, vecīt, dodies uz Ru portāliem- tur tevi sapratīs un pddakivatj budut.
Man šī padomju propaganda un safabricējumi ir līdz kaklam - esmu tos pietiekami atskatījusies un atklausījusies senajos laikos. Nekas nav mainījies.
KGB=FSB.
Un arī propagandas mašinērija tā pati.
Sandis
# Iesūtīts: 2008.11.03 23:54:28
Balss
Tu esi aizķērusies laikā.Mēs nedzīvojam padomju savienībā.
Tas,kas ir redzams videomateriālos,pilnībā atbilst aculiecinieku stāstītam.Par gruzīnu iebrukumu Chinvalī.Par to,ka gruzīnu tanki metodiski,nešķirojot apšaudīja ēkas.
To tu vari lieliski redzēt video,kas ir norādīts.
Fakti runā paši par sevi.Aculiecinieku stāstītais+videoliecības.
Sandis
# Iesūtīts: 2008.11.03 23:57:36
Ja cilvēks akli noliedz aculiecinieku stāstīto un videoliecības.tas vairs nav normāli.neviens nesaka,ka Krievija ir pūkaina un bezvainīga.bet iet runa,par jaunizceptajiem demokrātiem-gruzīniem.Kādām metodēm un paņēmieniem viņi ieviesa konstitucionālo kārtību DO.
9K116
# Iesūtīts: 2008.11.04 09:32:18
a_masiks
Neviens /konkrēti tu/ nesaka arī pretējo. Tb - krievijas kritika priekš tevis ir tabu. Tas tomēr nozīmē, ka tiek klusējot pieņemts pirmais apgalvojums.
Būsim godīgi - dažiem citiem Gruzijas kritika ira tabu... Un tādu pieminot, sākas histēriska kliegšana par <ļaunuma empīriju> - Krieviju...
Mulders
# Iesūtīts: 2008.11.04 09:43:25
A Doma, ka, ja Krievs iebruktu LV un tevi uz "nopratināšanu" vestu tavi paša tautieši, ir skumja! Ar šādiem draugiem arī ienaidniekus nevajag! Skumji!
Sandis
# Iesūtīts: 2008.11.04 09:59:54
a_masiks
Neizliecies par muļķi.Tu ļoti labi zini,ar kādiem paņēmieniem un metodēm jauniceptie demokrāti DO ieviesa konstitucionālo kārtību.
Izmantojot smagu artilēriju,floti,gaisa spēkus un regulāro armiju.Faktiski sagraujot Chinvalī infrastruktūru un piespiežot tūkstošiem osetīnu doties bēgļu gaitās.
9K116
# Iesūtīts: 2008.11.04 10:02:14
Sandis
Izmantojot smagu artilēriju,floti,gaisa spēkus un regulāro armiju.
Vot par floti un gaisa spēkiem gan lūdzu drusku sīkāk...
Sandis
# Iesūtīts: 2008.11.04 10:07:47
Mulders
Drīzāk nāktos uztraukties nevis par to,ka Krievija iebruks Latvijā.bet gan par to,ka NATO neskatoties uz to,ka perestroijkas laikā Krievijai deva solījumu nepaplašināt militāro infrastruktūru uz Austrumiem,solījumam nav sekojusi un savu militāro infrastruktūru metodiski paplašina uz Austrumiem.Tādejādi apdraudot Krievijas stratēgisko drošību.
Vai tad Amerikai&co nepietiek ar karabāzēm Vācijā,Rumānijā,Kosavā,Turcijā utm,lai neveidotu stratēgiskos militārās infrastrukturas mezglus Gruzijā un Ukrainā?
Mulders
# Iesūtīts: 2008.11.04 10:10:40
Sandis, nē par to es neuzraucos! Mēs esam NATO, ja neesi pamanījis! Tādējādi uztraukties par Krievijas drošību nav mūsu uzdevums! Mūsu uzdvums ir uztraukties par mūsu drošību!
Sandis
# Iesūtīts: 2008.11.04 10:13:21
a_masiks
Konstitucionālās kārtības ieviešana,ir viens no pamatargumentiem,aiz kuriem maskējās Gruzijas valdība.Attaisnojot savus nodarījumus DO.
palasi presi augusta mēnesī.mani izbrīna,ka tu konstitucionālās kārtības ieviešanas argumentu dzirdi pirmo reizi
Tu šķiet vispār neesi sekojis līdzi norisēm augustā!
9K116
# Iesūtīts: 2008.11.04 10:15:41
Mulders
Tādējādi uztraukties par Krievijas drošību nav mūsu uzdevums! Mūsu uzdvums ir uztraukties par mūsu drošību!
Nu vispār jau tomēr tās IR saistītas lietas, ibo Krieviju kaimiņos mums vēl neviens atcēlis. Un, ja Krievija jutīsies apdraudēta no NATO puses (par ko es esmu PILNĪGI pārliecināts, ka šamējo ģenštāba stratēģiskajās analīzēs šādu scenāriju APSKATA) - tas radīs zināmus draudus arī mums. Kaut vai tikai tāpēc, ka esam NATO.
Mulders
# Labojis Mulders: 2008.11.04 10:22:58
9K116 ir 3 scenāriji
1. Esam NATO
2. Neesam NATO bet neesam arii Krievijas guberņa
3. Esam Krievijas guberņa!

1 gadījumā... "jūtam apdraudējumu" no Krievijas, ja šie izdomā, ka šie ir apdraudēti no NATO
2. Visnepatīkamākais, Gruzija ir konkrēts uzskates līdzeklis - tb ja Krievija izdomās, ka NATO šiem traucē, tad Krievija mierīgi "aizstāvot savus pilsoņus" anektēs maximāli visu uz Rietumiem, lai izveidotu buferzonu pret NATO tādu, kura nav Krievija, bet Krievija gan to kontrolē... Līdz ar to tieši ja Krievs sajustos apdraudēts, tad pirmo ko šis anektētu būtu Baltija, ja tā nebūtu NATO
3. Inversais variants #1 scenārijam! Tb ja jau baidās Ģenštabs no NATO, tad arī mēs sēdētu un godīgi baidītos! Jo potenciāla konflikta rezultātā vieni no pirmajiem dabūtu NATO ļopenes!

Nu un uz pirxtiem sametot risksu, spēkus un pieredzi... es vislabāko izrēķinu scenāriju #1, kad Krievs var mīcīties, bet NATO tomēr ir bik kas vairāk nekā USA un nespēj Krievija ar visu NATO karot! Ja jau šie aplauza zobus Čečenijā! Krievs ekonomiski nepavilktu karu pret visu NATO!

Interesanti kurā pusē Arābs nostātos?
Sandis
# Iesūtīts: 2008.11.04 10:24:21
Mulders
Ļoti slikti,ka tevi neuztrauc tas,ka Krievija faktiski tiek provocēta uz arkārtējiem soļiem.kaut vai piemērs ar Kosavu.Krievija skaidri un gaišī deva saprast,pirms Amerika atzina Kosavas neatkarību,ka Kosava gadījums radīs precedentu arī nākotnē.Tak deva skaidrus mājienus.Vēl vairāk.Putins savā pēdējā preses konferencē skaidri un gaiši,cik vien to var pateikt,atbildot uz žurnālista jautājumu,kādi soļi gaidāmi no Krievijas puses,pēc Kosavas neatkarības atzīšanas,uzsvēra,ka Krievijai ir gatava atbildes solim.
Pretraķešu sistēmas izvietošana Polijā un Čehijā.Putins skaidri un gaiši,cik vien to var pateikt,deva saprast.Ja Amerika savas pretraķešu sistēmas izvietos Polijā,tad Krievijai neatliks nekas cits,kā stratēgiski atbildēt uz šādu soli.Tas nozīmē,ka Polijas piepilsēta un apkaimes iedzīvotāji,kur tiks uzstādīta pretraķešu sistēma faktiski kļūst par dzīvo mērķi.vai tev patiktu dzīvot ar šādu apziņu attiecīgajā regionā?
Un,ja situācija pasaulē kļūst dramatiska,tad viens no ātomubzrukuma mērķiem automātiski ir attiecīgais regions.
Vai tad mums nav jāuztraucas par savu drošību,ja Amerika&co atklāti kacina Krieviju?
Mulders
# Labojis Mulders: 2008.11.04 10:28:58
Sandis,
Šķiet tu duraks esi... Krievi nav tik lieli duraki lai uzklektu NATO virsū! Un šāda Pretraķešu sistēma ir TIEŠI domāta tam, lai atvairītu atomuzbrukumus! Tāpēc jau to sauc par pretraķešu sistēmu! Tā neapdraud neko uz zemes, jo nevar apdraudēt pēc konstrukcijas, tā apdraud tikai to kas pa gaisu lido. Nu un es nesaprotu kā Krievs var uztraukties par pretraķešu sistēmām dajebkur pasaulē, ja vien šīs vietas jau IEPRIEKŠ nav noskatītas raķešu uzbrukumam. TB Krievs par to var cepties obejktīvi tikai tad, ja Krievam gribās "brīvas rokas" savām raķetēm RIetumu virzienā... Šobrīd - Skuju! Pretraķešu vairogs būtiski samazina Krievijas garo roku... taču vai tad tas nav mērķis... lai Krievs dzīvo savā zemē un nesnaikstās apkārt! Kreivs, protams drīxt izvietot pretraķešu sistēmas pa savu perimetru... neviens neiebilst!

Kā arī... nē neuztraucos par Krievijas provocēšanu... šie gan ir paši lieli provokatori, bet nav tik lieli stulbeņi kā te dažs labs, lai kasītos ar NATO... Uzbrukums NATO no Krieva puses būtu pašnāvība... NATO ir SPECIĀLI radīts pret Krieviiju (toreiz CCCP) tākā Krievija īpaši nav mainījusies, bet NATO ir gan, tad Krievs ir būtiskā disadvantagē šai gadījumā... Krievs bankrotētu nākamajā dienā, pēc tam, kad izšautu pret NATO kādu raķeti!

Pietam Krievam būtu jābūt dikti uzmanīgam... jo vicinoties pret NATO var trāpīt arī pa ES, kura arī nav nekāds mīxtmiesis... ja ES izdomās celties stāvus, tad NATO+ES Krievs nepavilks... Krievs tad var tikai cerēt uz Arābiem kā sabiedrotajiem...
9K116
# Iesūtīts: 2008.11.04 10:30:42
Mulders
9K116 ir 3 scenāriji
Nesarežģī lietas. Mēs esam NATO un tur arī paliksim - 1) neviens mūsējais pie varas esošais nebīdīs projektu <izstāties no NATO> un 2) pašai NATO ir vajadzīgs <sanitārais kordons>. Līdz ar to abu pārējo scenāriju apskatīšana ir bezjēdzīga laika tērēšana.

Es par drusku ko citu. Par to, lai mēs pārāk nelektu uz ecešām un necenstos eskalēt NATO antikrievijas plānus. Ibo, ja ļaunākais patiešām notiks un Krievija saleksies ar NATO, mēs PIRMIE dabūsim frontes līniju savā teritorijā. Vai mēs to gribam? Es personīgi ne.
KarotesNav
# Iesūtīts: 2008.11.04 10:32:00
Mulders
Nu un es nesaprotu kā Krievs var uztraukties par pretraķešu sistēmām dajebkur pasaulē,
Šodien pretraķešu sistēma, bet rīt jau - raķešu sistēma. Bāzes punkts jau sagatavots.

Kreivs, protams drīxt izvietot pretraķešu sistēmas pa savu perimetru... neviens neiebilst!
Aha, un ja krievs sāktu izvietot pretraķešu sistēmas ap ASV perimetru, tad arī neviens neiebilstu? ;-)

Uzbrukums NATO no Krieva puses būtu pašnāvība...
Nu, nu, vēl nav zināms, kas tur ir stiprākais...
Mulders
# Iesūtīts: 2008.11.04 10:32:33
Šexna, nedomāju ka šādā karā būtu kāda "Frontes Līnija" būtu apmainīšanā ar stratēģiskajām raķetēm pa stratēģiskiem punktiem... Vispirms jau ciestu tie, kam ir radari un ieroču sistēmas. Mums te prosto nekā nav... Krievs tikai patronas iztērētu šeit ienākot!
Sandis
# Iesūtīts: 2008.11.04 10:33:26
9K116
Kā tu domā,vai Gruzijas flotes nogremdētie kuģi,pie Abhāzijas krastiem,tur nejauši atradās?
Kas attiecas uz gasa spēku iesaistīšanu.Par to liecina,gan aculiecinieki,gan arī štābs,kas katru dienu deva atskaites publiskajā telpā.gaisa spēki ir daudzspusīgi izmantojami.gan lai uzbruktu,gan patrulētu teritoriju.Noteiktu kordinātes utm..
Tāpēc teicu,ka konstitucionālās kārtības ieviešanā tika iesaistīta smagā artilērija,flote,gaisa spēki un regulārā armija.
. 1 . 2 . 3 . 4 . >>

:: Pievienot komentāru

Autors: 
  • Lai iekopētu autora vārdu,nospied uz tā.
  • Reģistrēti lietotāji var rediģēt tekstus vēlāk.
Bold FontItalics fontUnderlineStrike OutSubscriptSuperscriptFont colorTeletypeHorizontal LineE-mail linkhyperlinkListsimies
Atlikušas 1000 zīmes

 Lapas redaktors:redaktors@lelb.lv; Copyright © 2006 LELB, created by MB Studija
Šajā stundā bijuši 80 , pavisam kopa bijuši: 3920