Amēlija |
# Iesūtīts: 2008.08.05 13:06:25
Papucs kas tā tāda par sviesta zivi? |
Papucs |
# Labojis Papucs: 2008.08.05 13:07:49
Tā vispār laba zivs. Ap Saulkrastiem parasti kūpinātas var nopirkt. Slokā ar |
Amēlija |
# Iesūtīts: 2008.08.05 13:09:24
Papucs nezini kā tā krieviski saucas? |
sicilia |
# Iesūtīts: 2008.08.05 13:13:12
Amēlija
nezinu, bet centrāltirgū viņas ir visu gadu gandrīz..... tā arī raksta sviesta zivs |
Papucs |
# Iesūtīts: 2008.08.05 13:17:36
Man šķiet, tā arī ir sviesta zivs - butterfish - масляная рыба |
Amēlija |
# Iesūtīts: 2008.08.05 13:19:19
Papucs nē, masļanaja kraska bivajet no ņe riba bāc, es noteikti zinu no zivi, kaut kas pazīstams, bet ar atmiņu problēmas |
Papucs |
# Labojis Papucs: 2008.08.05 13:23:35
Amēlija http://www.sushi.lv/restorani.php?res_code=10&lang=ru&menu_id=157 Izskatīju vairāku restorānu ēdienkartes, visur raxtās vienādi. Apskati picu Pesce.
Foto: http://d1.biggestmenu.com/00/00/5d/382339a2730fb6e8_m.jpg http://onokinegrindz.typepad.com/ono_kine_grindz/images/Butterfish-thumb.jpg |
Amēlija |
# Labojis Amēlija: 2008.08.05 13:26:29
Papucs a latīņu nosaukums kāds?
es guglē meklēju, bet tā nez kāpēc tikai recepšu saitos. latvijas zivju sarakstā to neatradu. |
Papucs |
# Labojis Papucs: 2008.08.05 13:28:05
Amēlija Nu, tās sviestazivis, ar kurām es sastapos, jau bija pagatavotas, tāpēc nevarēja man pastāstīt savus latīniskos vārdus
http://en.wikipedia.org/wiki/Butterfish ? |
Amēlija |
# Iesūtīts: 2008.08.05 13:36:23
aga paldies Peprilus triacanthus tiešām ir masļanaja riba |
sicilia |
# Iesūtīts: 2008.08.05 13:46:04
nu es zinu, ka ņammīga ar to pietiek Ok mans no rakstiskām gastronomiskām izvirtīb;ām nodosies reālām tb dosies māj`as iekost kādā gurķī |
Papucs |
# Iesūtīts: 2008.08.05 13:50:23
Laikam ir varianti - lepidocybium flavobrunneum u.c., pēc izskata atšķirīgi. Kādas ēdu, nezinu. http://www.delikateska.ru/product/142 http://zahav.kuking.net/18_763.htm |
Amēlija |
# Iesūtīts: 2008.08.05 13:52:40
Papucs es tur pat neskatīšos, jo noteikti izskatas garšīgi a līdz pusdienām vēl ilgāk par stundu |
sicilia |
# Iesūtīts: 2008.08.05 13:53:16
Papucs
strapība jau ir sagatavošanas procesā... tb apstra`dē |
Amēlija |
# Iesūtīts: 2008.08.05 13:55:13
njā, ziviju speciālists es neesmu |
S.R... |
# Iesūtīts: 2008.08.05 15:04:54
man patīk cept kūkas. šovasar topā "fiksā kūka" no jebkurām svaigām ogām - ēdās ātri. bet reizēm man gatavot vienkārši riebjās - tas tad, kad nav iedvesmas. |
Mulders |
# Iesūtīts: 2008.08.05 15:11:16
S.R. vai tu iedvesmas cilvēks? |
S.R... |
# Iesūtīts: 2008.08.05 15:18:53
Mulders nee, pienākuma. bet ja pienākumu var pildīt ar iedvesmu, vispār labais. |
Balss |
# Iesūtīts: 2008.08.05 16:30:04
Ak šausmas, jūs te par gardiem ēdieniem, bet es vēl pusdienās neesmu bijusi - darbs dzen darbu... Man labi padodas itāļus spageti mērce - paštaisīta. Un meksikāņi čili arī tā nekas. Un ķīniešu ēdieni pāris receptes... Ak, kuņģis raujas čokurā! |
Magdalēna [87.110.29.147] |
# Iesūtīts: 2008.08.05 18:58:39
Man pēdējā laikā patīk "tīras mantas "- izgaršot jauno kartupeli un neko vairāk, izgaršot tomātu un neko vairāk, utt... |