Mulders |
# Iesūtīts: 2008.08.05 11:20:41
Man personīgi ir pietāte pret gaļas gatavošanas meistariem! Pats arī šo to mēģinu, bet tas, protams, ir ļoti primitīvā, laigan ikdienā apmierinošā līmenī. Cept vistiņas, gaļasmērces, steikus... tas manuprāt katram "īstam vecim" būtu jāprot! |
Amēlija |
# Iesūtīts: 2008.08.05 11:24:36
man ir dotības šaj lauciņā |
sicilia |
# Iesūtīts: 2008.08.05 11:29:44
nu man ir daļējas dotības šai lauciņā daļējas, jo pēdējais saldais, ko taisīju peč sicas dienas nesanāca želantīns sarāva visu bet tā es taisu ēst un man patīk tas process, lai gan neesmu liela eksperemnentētāja - ne visu mans kuņģis ņem pretīm un ne visas garšvielas patīk manai veselībai mans profils ir saldie ēdieni |
Mulders |
# Labojis Mulders: 2008.08.05 11:34:23
Mulders ir eedis dazhaadu tautu eedienus tradicionaalus un esmu nonaacis pie viena interesanta secinaajuma... ar Indieshiem un Ajuurveedu neesmu savietojams ne tikai gariigajaa bet arii shajaa fiziski eedamajaa plaanaa... Reiz izbaudiiju Indieshu virtuvi un peec tam ilgi staigaaju ar sajuutu ka ne iisti noriit var ne aaraa izvemt... Man pilniigi nepienjemams ir shiis Indieshu dazhaado garshu kombinaacija ar dazhaadaam substanceem - es vispaar nepanesu, piemeeram "mīxtu" ēdienu ar "cietiem knibuļiem" iekšā - piemēram saldējums ar šokolādes gabaliņiem man derdzās deļ savas disonanses substancē, nevis garšas dēļ!
Tāpat piemēram miežu putra ar kartupeļiem... ļoti nepatīk! |
Papucs |
# Iesūtīts: 2008.08.05 11:36:44
Mulders Vot, piekrītu! Derētu ieviest jēdzienu ēdiena harmonija, attiecinot to uz visām sajūtām, kas rodas to ēdot. |
sicilia |
# Iesūtīts: 2008.08.05 11:37:49
nu sldējums ar šoko gabaliņiem man garšo bet ar indiešu ēdieniem man ar tā bija - toļi vemt, bet tomēr publiski nav pieņemts, toņi paturēt sevī, bet organisms nepiekrīt... līdzīgi man bija ar meksikāņu ēdieniem..... bet tur pie vinas laikam bija pupas, ko mans organisms neatzūist, jo nākamajā reizē, kad lūdzu lai pupas neliek (angliski pati pateicu)... man tas meksikāņu brīnums garšoja
vispār ir lietas ko es nespēju pieņemt - pupas, zirņi, kukurūza, vegeta un trekna gaļa... jebkurš ēdiens ar šiem te produktiem man izsauc vemšanu... |
Solveiga |
# Iesūtīts: 2008.08.05 11:40:10
Attiecības ar virtuves aprīkojumu un pārtikas produktiem: tuvas, ciešas un savstarpējas cieņas pilnas Labprāt staigāju pa ēstūžiem un čiepju receptes, t.i., mājās meistaroju ko līdzīgu (parasti gan ar modifikācijām). Viens no maniem visai retajim talantiem, ja kas... |
Mulders |
# Iesūtīts: 2008.08.05 11:41:58
Solveiga un kas ir tavs brends? |
Solveiga |
# Iesūtīts: 2008.08.05 11:49:19
Man ir daudzi "Meksikāņu" sautējums, siera zupa ar sēnēm, zaļie salāti, gulaša zupa... Laikam jau brends būtu tieši zupas. Bet ik pa laikam favorītēdieni mainās |
Amēlija |
# Iesūtīts: 2008.08.05 12:09:17
man pēdējā laikā iepatikas eskperimentēt ar salātiem |
sicilia |
# Iesūtīts: 2008.08.05 12:12:18
un tev sanāk |
Papucs |
# Iesūtīts: 2008.08.05 12:13:08
Jā. Man patīk rupjmaizei uz sviesta likt vēl arī baltmaizi pa virsu (vai arī otrādi). Ļoti labi ar siltu tēju. |
Solveiga |
# Iesūtīts: 2008.08.05 12:14:27
Papucs Tas gan ir savdabīgi |
Amēlija |
# Labojis Amēlija: 2008.08.05 12:22:07
Papucs tas ir interesanti. vajadzes pamēģināt.
vot tik es nelietoju sviestu... krējums dērēs? |
Mulders |
# Iesūtīts: 2008.08.05 12:26:20
Papucs, maizes šķirnei ir nozīme... ? |
Papucs |
# Iesūtīts: 2008.08.05 12:28:14
Mulders Vispār ir. Maizei jābūt garšīgai
Ir vēl viena firmas kokteiļa recepte, bet to es labāk nodemonstrēšu. |
Mulders |
# Iesūtīts: 2008.08.05 12:30:08
Papucs, nu katra atsevišķi var būt garšīga, bet kā kopā? Hmmm! |
sicilia |
# Iesūtīts: 2008.08.05 12:31:47
man gan tāds salikums šķiet dīvains... bet manas tantes dēli ar ēda mannā biezputru + cukurs+ kakao+ glāze piena... to visu samaisīja un tad tādu čukēdienu lopsīja iekšā |
Mulders |
# Iesūtīts: 2008.08.05 12:34:19
sica, nu tāda formāta mannas putra ir pareiza To es saprotu! |
Amēlija |
# Iesūtīts: 2008.08.05 12:34:31
aga a man garšo āboli ar sāli |