atpakaļ uz mājaslapu
E-pasts:  Parole: atcerēties mani reģistrētiesaizmirsu parolimeklēt
Diskusijas visiem Foruma lietotajiem Palīdziet
Slavinatajs
Iesūtīts: 2010.12.30 15:37:27
MOD. Šis ir uzskatāms krāpniecības piemērs, kas nav izdzēsts no LELB foruma tikai un vienīgi informatīvos nolūkos.


Daudzās ģimenēs bērna piedzimšanas prieku ir aizēnojusi ziņa par slimību, kas bērnu pavadīs visu viņa dzīvi. Priekšlaicīgas dzemdības vai dzemdību trauma ir biežākie gadījumi, kad diagnoze ir bērnu cerebrālā trieka. Bieži slimības pavada arī epilepsijas izraisīti krampji. Neskatoties uz fiziskajiem ierobežojumiem, pārsvarā šie bērni ir gudri un apķērīgi, spēj sasniegt labus mācību rezultātus, viņiem piemīt dažādi talanti. Palīdzēt var rehabilitācijas programmas, kas pieejamas Latvijā, kā piemēram, Vaivaros, Līgatnē vai Baltezerā, specializētajos veselības centros. Reizi gadā bērnam pienākas arī valsts atbalsts, lai apmeklētu rehabilitācijas centrus, tomēr tas ir nepietiekoši.Tāpēc aicinām Jūs ziedot sūto sms ar tekstu:

FOR ZIEDOT uz numuru 1897.

Paldies, un lai Dievs Jūs svēti !

[img]http://www.bildites.lv/images/2yk35jq9oqqjlc0wh
AutorsZiņas teksts
Aivars
# Labojis Aivars: 2011.01.30 09:19:19
Lūk, kārtējais piemērs, cik nožēlojami nelietīgi mēdz rīkoties dažādi krāpnieki.
Nekādā ziņā neuzķeraties uz šo žēlabaino diņģēšanos, bet noskaidrojat, kas ir šis numurs! Lūk - http://crushed-by.ucoz.lv/index/0-8

http://diena.lv/lat/politics/sabiedriba/ziedojumi

Tam manipulatīvajam melīgajam maitam, kas šo paziņojumu ievietoja der izlasīt kaut vai Galatiešiem 6:7 Nepievilieties, Dievs neļaujas apsmieties! Jo, ko cilvēks sēj, to viņš arī pļaus.

Pārējie laipni aicināti izteikt savu `atzinību` šim cūkcepurem.
Hūns
# Labojis Hūns: 2011.01.30 13:21:51
Neesmu eksperts, bet pat man skaidrs, ka Aivars ir pamatīgi pārsteidzies cenšoties izrādīties gudrākais. Veicot nelielu izpēti secināju, ka 1897 ir tikai servisa NR, uz kuru sūtīt īsziņu, kurš pats par sevi nav nedz ļauns, nedz labs. Būtisks ir īsziņas saturs, kurš satur atslēgas vārdu, ar kuru identificē ziedojuma saņēmēju. Piemēram, sūtot īsziņu FOR ZIEDOT saņēmējs nebūs Aivara minētais Counter Strike klans, jo viņu identifikators ir vārds NIKS, par ko katrs var pārliecināties Aivara minētajā klana lapā. Tomēr, veicot savu nelielo izpēti google.lv atklāju, ka identifikators ZIEDOT nekur citur neparādās kā tikai šeit, tādēļ izskatās, ka informācijas trūkuma dēļ katram pašam nāksies izlemt ticēt vai neticēt.
Aivars
# Iesūtīts: 2011.01.30 13:29:38
Hūns
Šoreiz, ka tikai pats aiz pārgudrības muļķos nepaliec! Izlasi Dienas rakstu, īpaši sadaļu: "Numurs 1897 rezervēts uzņēmumam SIA Mobi Solutions. "Mēs esam tikai starpnieki, kas no SPRK iegādājas numuru un pēcāk pārdod to saviem klientiem," stāsta šā uzņēmuma pārstāvis Mārcis Jurisons. Viņš teic, ka informāciju par numura īpašnieku izpaust nevar, jo Valsts policija ir sākusi izmeklēšanu par šo gadījumu"
KATEGORISKI NETICĒT BLĒŽIEM, kas šo numuru abonējuši!!!! Atslēgas vārdiem īsziņā nav nozīmes, ja tā ieripo vienā apšaubāmā kontā, kura saimniekiem tīk manipulēt ar visdažādākajām auditorijām.
Aivars
# Iesūtīts: 2011.01.30 13:31:41
Trilobīte
Tev priv.
armilo
# Iesūtīts: 2011.01.30 13:56:23
Hūns
,,Neesmu eksperts, bet pat man skaidrs, ka Aivars ir pamatīgi pārsteidzies,,

Ja neesi experts, tad nepārsteidzies ar paziņojumu ka kāds ir pārsteidzies. Mana garu pazīšanas dāvana saka ka sludinājuma autors ir melis.
S.R...
# Iesūtīts: 2011.01.30 16:25:52
ģimenes, kuras audzina bērnu-invalīdu no valsts saņem pietiekami lielus pabalstus, lai spētu saviem bērniem nodrošināt gan rehabilitāciju, gan ārstēšanu, gan segt citus papildus izdevumus.
es nerunāju par kādām dārgām operācijām.
bet mēnesī saņemot virs Ls 200.-, tad manuprāt jāpietiek visam papildus nepieciešamajam atliektiem galiem.
sabio
# Labojis sabio: 2011.02.01 12:14:30
Ctulhu, tikai jāpārliecinās vai tam patiešosaņēmējam (īpaši, ja tā ir paliela summa un pārskaitījums) nenāksies pēcāk skaidroties ar VID
Tēma ir slēgta, jūs nevarat iesūtīt komentārus

 Lapas redaktors:redaktors@lelb.lv; Copyright © 2006 LELB, created by MB Studija
Šajā stundā bijuši 135 , pavisam kopa bijuši: 34752