atpakaļ uz mājaslapu
E-pasts:  Parole: atcerēties mani reģistrētiesaizmirsu parolimeklēt
Diskusijas Par kristīgu dzīvi Dieva Gara būtība.
rainars
Iesūtīts: 2014.02.17 12:03:08
Kādas ir Svētā Gara īpašības?
AutorsZiņas teksts
rainars
# Iesūtīts: 2014.02.17 12:07:48
Jo kurš cilvēks zina, kas ir cilvēkā, kā vien cilvēka gars, kas ir viņā. Tāpat arī neviens nespēj izprast to, kas ir Dievā, kā vien Dieva Gars. (1. Kor. 2:11 )
rainars
# Iesūtīts: 2014.02.17 12:09:10
Būšu priecīgs ja runāsim pozīcijā atstājot opozīciju........
skatījums [46.109.251.77]
# Iesūtīts: 2014.02.17 12:12:48
Domāju, ka Gara auglis ir Sv.G. īpašības, un arī Gara dāvanu izpausmes..
rainars
# Iesūtīts: 2014.02.17 19:22:54
Viena no būtībām ir kā uguns.

Kad Vasarassvētku diena bija atnākusi, visi bija sapulcējušies vienā vietā;
un piepeši no debesīm nāca rūkoņa, it kā stiprs vējš pūstu, un piepildīja visu namu, kur tie sēdēja, un viņiem parādījās it kā uguns mēles[/i ] , kas sadalījās un nolaidās uz ikvienu no tiem, un visi tika piepildīti ar Svēto Garu un sāka runāt citās mēlēs, kā Gars tiem deva izrunāt.(Ap.d.2)
Pēc sastapšanās ar dieva uguni sākam savādāk runāt, runāt tā kā Dieva gars dod.....

24 Un es dzirdēju viņu spārnu švīkoņu, tā bija kā lielu ūdeņu krākšana, kā Visuvarenā pērkona rūkšana; kad tie kustējās, tā bija kā kara nometnes dunoņa, kad tie apstājās, tad tie ļengani nolaida savus spārnus.
Un balss atskanēja no izplatījuma, kas bija virs viņu galvām. Kad tie stāvēja, viņi slābani lika nokarāties saviem spārniem. Un augstu pār izplatījumu virs viņu galvām bija saskatāms kaut kas kā safīra akmens, kaut kas tronim līdzīgs. Uz šā troņa veidojuma bija redzams sēžam tēls, tam bija cilvēka izskats. Un es redzēju it kā zaigojoša metāla mirdzumu, kā uguni viņam visapkārt un iekšā: no viņa gurniem uz augšu un no viņa gurniem uz leju uguns liesma apklāja viņu. Arī tālāk ap viņu visapkārt bija spilgti starojoša gaisma.(Ec.1) Ecehiēls pēc šādas sastapšanās tapa par pravieti, tāpat kā Pēteris sāka bezbailīgi sludināt Dieva lietas.
Par eņģeļiem Viņš saka: kas Savus eņģeļus dara par vējiem un Savus sulaiņus par uguns liesmām, - (ebr.)
Ingars
# Iesūtīts: 2014.02.17 22:04:39
rainars

Broļ, man biku sirds tomēr nemierīga paliek, jo, lai būtu pozīcijā, ir vajadzīgs kas vairāk, nekā tikai ārēja pazemība un laipnība...tas ir daudz dziļāk par dvēselisko līmeni - garā. Es tevi no sirds mīļi gribu brīdināt par to bīstamību, ar ko mēs visi saskaramies, proti, iedoma, ka svaidījums katru padara universālu un pašpietiekamu. Taču tas nekad nav bijis Dieva mērķis, lai mēs būtu universāli un pašpietiekami. Tev, ka Kristus Miesas loceklim ir izmisīgi vajadzīgi visi pārējie, gluži kā visiem pārējiem esi tu vajadzīgs. Tu pareizi dari, ka uzmanies no tiesāšanas gara, taču neaplaupi pats sevi atraidīdams to brīdināšanu, pamācīšanu, pat norāšanu un skumdināšanu ar dievišķām skumjām, ko tevi mīlēdams dara Svētais Gars arī tiešā veidā caur brāļiem un māsām tīri verbāli runājot, un tomēr, atšķirībā no miesīgas reliģijas atprasīšanas, šī kalpošana ir RADIKĀLI atšķirīga, jo tā tev sniedz paša Kristus Dzīvību.

Lai Dievs tevi svētī būt Svētā Gara pozīcijā ar visiem, kuri pieder Kristum un izpauž Viņa mīlestību kalpošanā cits citam par uztaisīšanu Kristus līdzībā.
Tēma ir slēgta, jūs nevarat iesūtīt komentārus

 Lapas redaktors:redaktors@lelb.lv; Copyright © 2006 LELB, created by MB Studija
Šajā stundā bijuši 106 , pavisam kopa bijuši: 4343