atpakaļ uz mājaslapu
E-pasts:  Parole: atcerēties mani reģistrētiesaizmirsu parolimeklēt
Diskusijas Par dažādiem jautājumiem Sirds sabrukums!
sekotajs
Iesūtīts: 2007.02.03 09:52:30
Zinu ka šeit ir daudz zinošu mācītāju,ar lielu dzīves pieredzi un arī kalpošanas! Mani vienkārši pameta meitene kuru ļoti mīlēju un mīlu vēljoprojām! Tāds pats gadījums mana dzīvē notika 10 gadus atpakaļ. Meitene un es esam kristieši,ne svētdienas,bet aktīvi. Man ir tikai jautājums,kapēc atkārtojas pagātne? Zinu ka ar Dievu nedrīkst tiesāties,esmu izmisis un mēģinu rast atbildi. Lūdzu par to Dievam,bet ir klusums,naktis neguļu,klausos vai nedzirdēšu atbildi no debesīm. Nevaru savākties savās domās. Kā rīkoties ar sevi nezinu,paradoks ir tas ka šādus gadījumus esmu sastapis savā kalpošanā,bet sevi neprotu savākt. Varbūt no jums Dievs var man dot atbildi! Man nav iespējams tagat sastapt savu mācītāju,viens ir Amerikā,otrs iziet rehabilitāciju pēc misijas Irākā. Tāds lūk ir mans stāsts
AutorsZiņas teksts
Svilpaste
# Iesūtīts: 2007.02.04 13:32:53
Vai jums ar meiteni pirms šķiršanās bija izrunāšanās? Bija taču kādi iemesli, kādēļ viņa tevi pameta? Vai tev liekas, ka tas tev ir kāds liktenis/karma, ka tevi ik pa laikam pametīs meitenes?
Zaurs
# Iesūtīts: 2007.02.26 09:43:25
Pagātne atkārtojas tāpēc, ka no viņas nemācās. Jebšu - cilvēks ir lepns un rezēm mācās tikai no dažām savām kļūdām, citu kļūdas un pulka savējo uzskatot par pārlieku nevērtīgām.
Bet ja savādāk - ko par to visu saka Dievs?
juzis
# Iesūtīts: 2007.02.26 12:03:33
Puis, man liekas, ka tev tomer ir jāparunā ar kādu citu mācītāju, kam tu uzticies, jāatrod tāds, ne jau forumā tas apspriežams. Kaut vai ar e pasta starpniecibu, bet lai butu saruna normala, nevis teoretiskas replikas.
Tēma ir slēgta, jūs nevarat iesūtīt komentārus

 Lapas redaktors:redaktors@lelb.lv; Copyright © 2006 LELB, created by MB Studija
Šajā stundā bijuši 28 , pavisam kopa bijuši: 33891